Par skulle ha vunnit över 457 miljoner kronor på Lotto: Då inträffade detta misstag

Skriven av Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ett litet misstag var orsaken till att paret inte mottog vinsten trots rätta nummer.

Edwina och David Nylan från Fleetwood, Lancs, upplevde varje lottospelares mardröm när de trodde att de hade vunnit en förmögenhet på 35 miljoner pund (ungefär 457 miljoner kronor).

Dock slutade med ingenting på grund av ett tekniskt fel. Paret hade använt Lottomobile-appen för att köpa sin lottokupong under julperioden, och besvikelsen var enorm när de upptäckte att deras köp aldrig hade genomförts. Det rapporterar Ladbible.

Trots att de hade valt de vinnande numren för dragningen, upptäckte Edwina och David att de saknade medel på sitt konto för att slutföra köpet av lottokupongen.

Även efter att ha överfört mer pengar och säkrat de potentiellt vinnande numren, stod paret inför flera utmaningar när de försökte göra anspråk på den livsförändrande jackpotten.

Camelot, företaget bakom Lotto, informerade dem nämligen om att de inte hade någon registrering av transaktionen.

"När numren dök upp såg det ut som om vi hade vunnit jackpotten, men när jag kontrollerade fanns det inget från Camelot," sa Edwina.

Hon tillade att ett samtal med Camelots kundtjänst avslöjade att ett försök att köpa de önskade numren hade registrerats, men köpet hade inte slutförts på grund av otillräckliga medel.

Camelot bekräftade att spelaren hade försökt köpa en biljett flera gånger den kvällen, men utan de nödvändiga medlen, genomfördes inte köpen.

"Endast biljetter där köpet har slutförts kan delta i dragningen," sade en talesperson för Camelot.

Trots denna hjärtskärande upplevelse har Edwina och David inte gett upp att spela lotto. Edwina betonar att paret har spelat i åratal och är erfarna med sitt onlinekonto.

"Jag har bara varit tvungen att fortsätta och inte bli alltför nedslagen," sa hon.