Polisen utreder fallet: Kvinna hade sex med dinosaurie på lekplats

Skriven av Johanna Frid

401 veckor sedan

|

01/10/2016
En kvinna har identifierats av polisen efter att bilder dykt upp på internet där hon har sex med en tyrannosaurus rex på en lekplats. Varning: Bilderna kan verka stötande.

En rad bisarra bilder har dragit till sig rubriker i brittiske medier de senaste dagarna. På uppseendeväckande foton låter en kvinna sig tillfredsställas sexuellt av en dinosaurieskulptur på en lekplats.

Kvinnan lyfter upp sin kjol och är naken från midjan och nedåt, medan hon gnider sig mot den lilla tyrannosaurus rex-figuren.

Enligt Mirror ägde händelsen rum i Exmouth i England den senaste veckan.

Dinosaurien ifråga är en del av Exmouth Dino Trail, en populär attraktion för barnfamiljer som kan komma helt nära de förhistoriska bestarna.

Efter att bilderna börjat florera har polisen satt igång en undersökning vilket nu har lett till att kvinnan identifierats. Hon kommer att förhöras den närmaste framtiden. Inget åtal har väckts.

Artikeln fortsätter under bilden.

Flera medborgare har uttryckt sin oro och avsky inför bilderna.

- Jag är orolig för barnen leker med dinosaurierna. Jag är äcklad. Jag mår illa av att tänka på att barn är ni närheten av den, berättar en mamma. 

De lokala myndigheterna har sedan den märkliga händelsen rengjort skulpturen ordentligt.

- Vi är chockade över denna förfärliga handling av grov oanständig karaktär som har ägt rum med våra dinosauriemodeller i parken, som är organiserade och installalerade av Exmouth Town Council i samarbete med Exmouth Town Team & Tourism Forum och oss själva, berättar en representant för East Devon District Council.

Talesmannen tillägger att figuren blivit rengjord med "stark desinficerande tvål" och uppmanar alla till att fortsätta besöka parken. Han utnyttjar dock tillfället för att påminna om att dinosaurierna inte får vidröras. 

De lokala myndigheterna hoppas nu att kvinnans ställs till rätta och tar straffet för sin handling.