Rengör ditt toalett med tvättmedel: Du kommer att bli förvånad över resultatet

Skriven av Henrik R

42 veckor sedan

|

20/08/2023
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Rengör ditt toalett med tvättmedel.

Har du någonsin tänkt på att använda tvättmedel för att rengöra ditt toalett? Det kan låta konstigt, men det är faktiskt ett effektivt trick som kan få ditt toalett att glänsa.

Tvättmedel är känt för sin förmåga att ta bort smuts och fläckar från kläder, men det är också otroligt effektivt för att rengöra toaletter.

Det beror på att tvättmedlet innehåller ytaktiva ämnen som får smuts och avlagringar att lossna. Dessutom innehåller tvättmedlet vattenmjukgörare som tar bort kalk och urinbeläggningar. De antibakteriella blekmedlen i tvättmedlet är också en fördel för toaletten.

För att rengöra toaletten med tvättmedel bör du först spola en gång, så att toaletten är lätt fuktig. Häll sedan omkring en halv kopp tvättmedel i ditt toalett, så att det verkligen finns tvättmedel överallt. Vänta sedan i cirka 15-20 minuter, där tvättmedlet kan utveckla sin fulla rengöringseffekt.

När mjukgöringstiden är över, ska du bara borsta toaletten en gång till med toalettbörsten och sedan spola en gång. Och redan nu borde toaletten glänsa igen, och allt ser verkligen snyggt och rent ut!

Så nästa gång du står inför en smutsig toalettskål, kan du överväga att nå efter tvättmedlet istället för toalettrengöringsmedlet. Du kommer att bli förvånad över hur effektivt det är!

Klicka här för att komma tillbaka