Skällande hund väcker sin ägare mitt i natten - när hon kommer till toaletten ser hon varför

Skriven av Johanna Frid

393 veckor sedan

|

09/11/2016
Först var hon säker på att hunden Lola skällde på något utanför. Men när valpen fortsatte steg hon upp till slut. Det skulle visa sig vara ett riktigt bra beslut.

Brittiska Jade Ambrose vaknade tvärt när hennes hundvalp Lola plötsligt började skälla mitt i natten i juli förra sommaren.

Då upptäckte den 33-åriga kvinnan, som var gravid i vecka 33, att hon blödde från underlivet. Hon skyndade sig därför till sjukhuset där läkarna lyckades rädda Jade Ambroses lille son.

Det skriver The Sun.

Jade Ambrose hade inte känt av några smärtor och är därför rädd att om hon inte vaknat av sig själv, om Lola inte hade väckt henne med sina skall.

Det var nämligen först när hon gick upp och ut på tolatten som hon upptäckte blödningen. Det räddade förmodligen livet på sonen Oliver. 

Först trodde Jade Ambrose och hennes partner Paul Stacey, att Lola skällde på något utanför. Men då gick det upp för Jade Ambrose att det faktiskt var henne hunden skällde på. 

- Jag vet inte om Lola kände av ett problem med hjärtrytmen eller om det bara var hundintuition, men vad det än var så är vi väldigt tacksamma, säger Jade Ambrose och lägger till:

- Läkarna sa till mig att om jag inte hade åkt till sjukhuset när jag gjorde det hade jag varit tvungen att föda den natten. Vem vet vad som kunde ha hänt. Det kunde ha lett till alla möjliga komplikationer. 

Åtta veckor senare kom lille Oliver till världen med kejsarsnitt den 23 augusti 2015.