Stolt mamma kollapsade och avled på väg till Toys ”R” Us när hon skulle hämta present till sin dotter

Skriven av Henrik R

42 veckor sedan

|

01/08/2023
Privatfoto
Privatfoto
En mamma avled plötsligt när hon var på väg till Toys ”R” Us. Hon lämnar sju föräldralösa barn efter sig.

Angela Watts var mer än bara stolt över sin yngsta dotter, Tallula Oware. Det skriver Mirror.

Tallula hade nämligen just vunnit en ”årets toddler-tävling” (toddler är ett barn mellan ett och tre år, red.) och det skulle naturligtvis firas.

Därför var den stolta Angela Watts på väg till leksaksaffären Toys ”R” Us för att köpa en leksaksscooter till dottern. Men när de två var på väg att lämna hemmet fick den lyckliga dagen ett tragiskt slut.

Plötsligt kollapsade Angela Watts rakt framför sin lilla dotter.

Den 48-åriga kvinnan, som utöver Tallula Oware är mamma till sex andra barn, var både frisk och hälsosam, men ändå ramlade hon ihop. Trots att ambulanspersonalen försökte återuppliva henne var de till slut tvungna att förklara Angela Watts död.

Angela Watts’ äldsta dotter, 26-åriga Jessica Murray, beskriver sin mamma som bubblande, rolig och full av liv, och precis innan Angelas död hade Jessica pratat i telefon sin mamma utan att märka något.

- Jag pratade i telefon med henne klockan 10.30. Hon var på väg till stan för köpa några småsaker – bland annat Tallulas scooter och en present till hennes kusin, berättar dottern.

Samma kväll var det meningen att hela familjen skulle samlas på en restaurang för att fira Angelas kusin, Leah McLeod, som fyllde 40. Men så långt hann familjen aldrig.

Istället fick Jessica Murray ett samtal från sin mormor, Simone Firth, som berättade om det tragiska dödsfallet.

- Tallula var där när hon ramlade ihop. Hon ropade ”hjälp min mamma” genom brevinkastet, berättar kusinen Leah McLeod.

Den lilla flickans rop på hjälp hördes av en granne som genast hoppade över staketet bredvid huset för att hjälpa till. Därefter tog två familjemedlemmar hand om den skrämda lilla flickan.

Angela Watts syster, Vickie Hazell, har senare berättat att Angelas död kom som en chock för hela familjen.

- Ang var frisk och hälsosam. Hon var den sista man trodde att något sånt skulle hända. Hon lämnar ett jättestort tomrum efter sig i våra liv. Vi är förkrossade, säger Vickie Hazell.

De sju barnen hade tidigare förlorat sin pappa Glen, som dog av njursvikt 2011.