Tvåbarnsmamma berättar om sin hemliga ingrediens i hostmedicinen

Skriven av Filip Grönroos

392 veckor sedan

|

12/11/2016
Foto: Facebook/ Tracy Kiss
Foto: Facebook/ Tracy Kiss
Den brittiska mamman har tagit till ett ganska okonventionellt knep i kampen mot förkylning och feber.

Atju! Förkylningssäsongen är över oss. Om du är en av de som just nu har ont i halsen, hostar och har feber så ska du veta att det finns hopp. 

Tracey Kiss från Buckinghamshire i England har hittat på vad hon själv kallar en mirakelkur mot vinterförkylningen. Och nej, det är varken C-vitamin eller ingefära.

Den 29-åriga skönhetsbloggaren, veganen och mamman insisterar på att en slurk av detta är allt du behöver för att hålla förkylningen borta. Det skriver The Sun.

Tracey Kiss är inte ensam om att starta dagen med en fräsch smoothie. Men den 29-åriga britten har mer än frukt och yoghurt i mixern. Hon har nämligen också sperma i sin morgonsmoothie. Det doneras av hennes bästa vän. Den hemliga ingrediensen menar hon har positiva effekter.

- Jag har känt mig slö och tom på energi. Men nu har jag återfått energin och mitt humör har blivit bättre.

Tracey Kiss, som är vegan, berättar för The Sun att hon brukar blanda sperman med frukt, frö, kokosnöt och mandelmjölk. Ibland dricker hon det också utan något annat. Smaken har hon ingenting emot.

- Smaken beror på vad min vän har ätit. Men jag tycker att det smakar riktigt gott, säger den 29-åriga britten till The Sun.

Tracey har gjort sperman till en del av sin morognrutin. Hon använder det även i ansiktet för att få finare hy.