Ung kvinna gifter sig med stenrik 68-åring: Kollar i fotoalbum och upptäcker chockerande sanning

Henrik R

46 veckor sedan

|

24/08/2023
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ung kvinna gifte sig med sin drömman - upptäckte att de hade mer gemensamt än hon hade trott.

'I nöd och lust' säger prästen i kyrkan. Dessa ord blev testade för ett par när de gjorde en chockerande upptäckt efter sitt bröllop. Det skriver NYPost.com

Allt hade börjat bra för det amerikanska paret som hade träffat varandra genom online dating.

Hon var 24 år från Jacksonville och hade precis kastats ut hemifrån. Han, däremot, var 68 år från Miami, men de förälskade sig ändå.

Om den unga kvinnans förälskelse grundade sig i att 68-åringen var mångmiljonär ska vi inte spekulera i, men vi har våra aningar.

På nyårsafton friade mannen till den yngre kvinnan och hon sa ja. De två gifte sig och spenderade därefter tid att kolla genom familjealbum. Här upptäckte de en obehaglig sak.

Det visade sig nämligen att den unga kvinnan hade gift sig med ingen mindre än sin egna farfar (!).

"När jag såg min egen pappa i fotoalbumet blev jag helt förtvivlad," berättar den unga kvinnan för Florida Sun Post. Mannen fick sig också en överraskning.

"Det var som en deja vu, men jag kunde inte från början komma på varför hon var så bekant," har den 68-årige mångmiljonären berättat.

Men...för att göra historien mer bisarr har farfadern och barnbarnet inga planer på att skilja sig. Det vill istället försöka få äktenskapet att fungera.

"Jag har redan två misslyckade äktenskap bakom mig och tänkte inte få et tredje," berättar 68-åringen som inte vill gå ut med sitt namn.

24-åringen vill inte heller avsluta äktenskapet.

"Alla äktenskap är olika och speciella på sitt egna vis. Jag känner att vårt band är så pass starkt att ingenting kan få oss att ge upp."

Det kan man kalla kärlek!