Ung mamma sugar-dejtar för att försörja tre barn: "Jag är ingen hora"

Johanna Frid

396 veckor sedan

|

09/11/2016
24-åriga amerikanska Samantha kallar sugardating för en gåva. Hon flydde nyligen från ett äktenskap med våld, och har sedan dess kämpat för att försörja sina tre små barn som ensamstående mamma.

Samantha från Tucson i Arizona är populär på internet. Särskilt på dejtingsidan Seeking Arrangement, som skapar möjlighet för rika män att komma i kontakt med unga kvinna som vill bli försörjda av en 'sugardaddy' mot dejter och sex.

Enligt Mirror är Samantha rengöringsassistent på deltid och drömmer om att utbilda sig till psykolog. Men tills vidare består hennes arbete av att städa och sugardejta. Det är det enda sättet hon kan försörja sina tre barn på, förklarar hon - om hon samtidigt ska ha tid över till att vara tillsammans med dem.

Den unga mamman ska nyligen ha kommit ur en misshandelsrelation och kallar sitt nya 'jobb' som sugarbaby för en gåva. Hälften av pengarna hon tjänar på sex och dejter sparar hon till sina barn. Det gör henne lycklig att inte längre vara beroende av sin våldsamme exman.

- Min största rädsla var att jag skulle vara tvungen att återvända till relationen av ekonomiska skäl, berättar hon för Daily Mail.

 

Men trots att hon tjänar bra med pengar för att föra äldre män glada så anser hon inte själv att hon är prostituerad:

- Jag är inte tillsammans med någon fysiskt om vi inte har dejtat en längre tid och har utvecklat tillit och äkta känslor för varandra, säger hon och lägger till att hon kommer stötta sina barn om de vill följa efter i hennes fotspår och pröva sugardating.

Samantha anser inte att sugardejting är prostitution.

Samantha drömmer om - utöver att utbilda sig till psykolog - om att kunna hjälpa andra kvinnor som blivit offer för misshandel i sina äktenskap.