Vild diskussion på nätet: Kvinnlig bodybuilder med otrolig kropp får debatten att sjuda

Johanna Frid

400 veckor sedan

|

14/11/2016
Eleonora Dobrinina har fått nätet till en livlig debatt - är hennes kropp en symbol för exemplarisk disciplin eller vanvettig träningsmani?

Den kvinnliga bodybuildern Eleonora Dobrinina har blivit ett hett samtalsämne, bland annat på theladbible.com, efter att en video av henne på gymmet har spritt sig med eldens hastighet över nätet. 

Den amerikanska kvinnan ska ha en rekordlåg fettprocent och får enorm uppmärksamhet när hon delar sina träningsresultat på sin kanal på Youtube. 

Man man behöver inte titta länge på Eleonora Dobrinina för att se att hennes kropp är som huggen ur granit. Hennes muskler är väldefinierade och hon vet hur hon ska framhäva dem.

Men nätet är splittrat. Medan många anser att hon går för långt med sin träning backas hon upp av andra som ser henne som en stor inspirationskälla.

Bedöm själv - se den omdebatterade videon nedan: 

Eleonora Dobrinina själv är glad över uppmärksamheten. I en post på Facebook skriver hon att hon inte kan sluta skratta och gråta.

- För flera år sen hade jag inte kunnat föreställa mig det som händer nu. Vem hade kunnat att tro att min figur skulle fascinera miljoner människor? Det spelar ingen roll om det handlar om hat eller kärlek. Poängen är att de är fascinerade och pratar om min kropp. Ingen annan än min! Den lilla flickan inne i mig som aldrig blivit vuxen är så glad just nu. Hon har alltid drömt om att ta världen med storm, skriver Dobrinia bland annat.