4-årig pojke traumatiserad efter sexuellt övergrepp på skoltoalett

Skriven av Johanna Frid

393 veckor sedan

|

15/11/2016
Han blev överfallen av en grupp äldre elever.

Ett föräldrapar är rasande efter att både polis och lärare har valt att släppa fallet med parets fyraårige son, som ska ha utsatts för sexuella övergrepp på en skoltoalett.

Den traumatiserade pojken berättade för sina föräldrar att blev överfallen av flera äldre pojkar när han omkring lunchtid gick på toaletten i skolan i Notthinghamshire i England. Det skriver The Sun

Pojkens kläder undersöktes och han frågades ut av polisen. De tre äldre pojkarna hördes också. 

- Vi förstår det som att alla tre pojkar beskyller de två andra, säger pojkens mamma. 

Föräldrarna är rasande över att polisen därför har valt att släppa händelsen. Mamman förstår inte hur polisen kan säga att det inte är ett fall när de äldre pojkarna har tre olika versioner av vad som hände. 

Överfallet ägde rum några veckor efter att pojken börjat skolan. Pojken har berättat för sina föräldrar att det hände när han stod och kissade. De tre äldre pojkarna retade honom för att de inte ansåg att han 'gick ordentligt på toaltten'. 

Enligt fyraåringen klappade en av pojkarna honom därefter i baken medan de två andra utförde sexuella övergrepp på honom.

En annan pojke var i ett toalettbås. Han ska ha kommit ut och sagt åt pojkarna att låta fyraåringen vara.

Dagen efter ville den fyraårige sonen inte gå i skolan. Han var upprörd och grät och berättade till slut för föräldrarna vad som hade hänt. Ett par dagar senare blev pojken utfrågad om händelsen av polisen. Mamman fick intrycket av att polisen trodde på honom. 

- Det skulle vara en konstig sak att hitta på. Särskilt för en fyraåring, säger mamman. 

Men efter sex veckors undersökningar informerade polisen föräldrarna om att fallet skulle släppas på grund av bristande bevisföring.

Det värsta är att pojken har förändrats efter överfallet. Enligt modern är han rädd, gråter och kissar i sängen.

Sonen har nu blivit flyttad till en annan skola.