Föräldrar låg döda i minst ett dygn med fyra små barn i huset

Skriven av Filip Grönroos

398 veckor sedan

|

05/10/2016
Flera bilder från huset har offentliggjorts. Vi varnar för starka bilder.

En flicka på sju år gick upp, tog på sig kläder och gick till skolan när hon inte kunde väcka sina föräldrar i hemmet i Pennsylvania.

Det visade sig att föräldrarna hade dött av en överdos. I huset befann sin också flickans tre syskon. Två bröder på fem och tre år samt eller lillasyster på nio månader. Nu har en rad obehagliga bilder offentliggjorts, skriver The Mirror. 

Föräldrarna Christopher Dilly, 26, och Jessica Lally, 25, hittades i måndags av polisen. De antas ha varit döda i minst ett dygn.

Bilderna visar att föräldrarna var djupt nere i ett grovt missbrug fram mot deras sista tid i livet.

 

Tillsammans med allt skräp ligger leksaker.

Parets äldsta barn, en sjuårig dotter, kom själv till skolan i måndags. Hon hade själv klätt på sig och gått hemifrån för att hon "inte kunde väcka sina föräldrar".

När hon berättade om det i skolan blev läraren bekymrad. Skolan larmade polisen som åkte ut till adressen. Här hittade polisen paret döda medan flickans tre syskon fortfarande var kvar i huset.

 

Barnen har nu omhändertagits av sociala myndigheter.

Bilderna togs av Jessica Lallys syster Courtney tidigare i år. Hon var chockad över smutsen och lukten inne i huset när systern bodde med sin man och barn.

 

 

Då skrev hon på Facebook.

- Så här bor Jessica Lally med sina barn och Christopher Dilly. Jag lägger upp dessa bilder på Facebook för att det ska nå dem. Jag vill att folk ska se hur smutsigt det är och hur dåliga föräldrar de är. De tar inte hand om sina barn. Det har de aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Barnen är så skadade att det inte är kul, skrev systern.

 

 

Poliserna som hittade föräldrarna döda hittade också bevis på narkomani i huset. En obduktion ska ha fastslagit dödsorsaken.

Polisen säger att det inte finns några andra misstankar om dödsorsaken.

Enligt lokala medier har varken Christopher Dilly eller Jessica Lally blivit dömda för narkotikabrott tidigare.