Dags för nytt badrum?

Skriven av KC

295 veckor sedan

|

14/10/2018
De bästa badrummen är både snygga och funktionella. Det är ganska lätt att hitta broschyrer och hemsidor som visar ursnygga badrum.

Man blir inspirerad av det mesta, men hur ska man kunna välja? Det finns ju så många möjligheter. Ta och börja i andra ändan. Vem är du och vad är det just du behöver?

Om du tänker på din livsstil och vad som är det största irritationsmomentet med ditt nuvarande badrum får du en bra start. Är det kallt när du kommer ur duschen? Då kommer lyxiga badmattor och tjocka handdukar att vara något att fundera på. Får du inte plats med produkter vid spegeln, utan det mesta står i en röra ovanpå varandra? Då är det ett sätt att organisera dina produkter och hur du ska placera dina favoritartiklar du ska börja fundera på. Irritationsmomenten är din nyckel till bra lösningar. Välj ett badrum som fungerar med ditt sätt att leva - Om du älskar att läsa i badet, kanske du ska ha ett avlastningsbord att lägga tidningarna på? 

Innan vi går vidare med några tips, kan det vara värt att fundera på om du ska skaffa dig det här lite i taget, eller om du ska satsa på att ta make-over’n i ett hugg. Vill du ha det gjort på en gång, kan det vara värt att ta en titt på Profilkredit.

Små tips till badrummet

  1. Om du inte har en handdukstork, är det dags nu. En handduksskena i trä eller rostfritt stål är både snygg och spar plats.
  2. Matcha dina tillbehör. Toalettborste, toalettrullhållare, tvålkopp, krokar, papperskorg och tandborstmuggar i samma stil förstärker subtilt din badrumsstil.
  3. Hyllor är snygga om dina produkter tål att visas fram.  Ett skåp låter dig förvara dina personliga tillhörigheter utan att synas. En liten byrå är användbar för att skapa ett snyggt och personligt utseende.