Samla dina unika minnen i personliga fotoböcker

KC

301 veckor sedan

|

07/10/2018
Vi vet alla att bilderna från semestern, bröllopet, bekräftelsen eller alla andra händelser aldrig visas.

Vi vet också att alla dessa tillfällen erbjuder många unika och unika minnen som vi älskar att se tillbaka på. Så varför inte förlåta dessa unika stunder med en fotobok?

Vad är en fotobok?

En fotobok är ditt perfekta tillfälle att fånga bra minnen i en hastig teknisk värld och ramma dem på bästa möjliga sätt. Med en fotobok får du möjlighet att kombinera det bästa av dina minnen i din egen bok - så att du inte kan hjälpa till att gynna dessa minnen med andra. Det är inte ovanligt att titta på fotoböcker, men det är också ett bra sätt att uttrycka det på en hektisk dag vid en paus och tanke. En fotobok ger dig också chansen att alltid återuppleva känslan av din systers bröllop, jul på dina farföräldrar eller semestern på Mallorca för 2 år sedan. CEWE FOTOBOK kan behålla dessa många stunder och göra dem något speciellt.

Så här gör du din egen årsbok hos CEWE FOTOBOK

Varför samla inte alla dina personliga minnen i en årlig bok? I en årbok kan du spara minnen från ett helt år - små och stora. Alla som berättar sin egen historia utifrån dina valda bilder och texter.

Din bildårsbok skapas genom att du laddar ner gratis beställningsprogramvaran på CEWE FOTOBOKs hemsida till din dator eller mobil. Här får du tillgång till ett online fotoalbum som liknar ett traditionellt album. Här presenteras en online steg-för-steg-process som möjliggör och förenklar processen för alla oavsett erfarenhet. Du väljer egna bilder, texter, mönster, bakgrund, lägger till ramar och bildkonst etc. Det finns många olika mönster, färger och storlekar att välja mellan, så det finns något för alla. Du får en unik möjlighet att göra albumet precis som du vill ha det, och inte minst möjligheten att utveckla dina kreativa färdigheter på bästa möjliga sätt. Det är en personlig och unik gåva - vem blir inte nöjd med det. Gör din egen fotobok. Mer information om priser och leverans finns på CEWEs hemsida under fotobok - Priser och leverans.

Testvinnare 2018

På grundval av ett brett sortiment av produkttester vann CEWE det erkända och prestigefyllda TIPA World Award i kategorin "Bästa fotoprintjänst" för sin hårda utskriftseffekt i april. CEWE erbjuder världens största produktsortiment när det gäller format, papperstyper, bindningar och andra designelement som gör det möjligt för alla att personifiera fotoboken.

Våra kunder

"Det finns små bitar av kärlek som du sitter och kommer in på varje sida av dessa fotoböcker", säger Eline K. Gantzhorn, en kund av CEWE. Om du inte har inspiration för hur du skapar din egen fotobok får du också möjlighet att läsa några av CEWEs många kundhistorier via deras hemsida. Detta ger dig inspiration för hur du utformar din egen personliga CEWE fotobok. Så ge inte upp, det finns alltid hjälp och inspiration att hämta.