Skapa en fotobok som en gåva

KC

299 veckor sedan

|

17/10/2018
Det finns verkligen många olika gåvor som du kan ge vänner och familj. Vissa av dessa gåvor har emellertid gradvis blivit ganska monotona, och ofta slutar du undra vad man kan ge till den som redan har mest?

Om du vill ge en mer personlig gåva än vanligt, som vin, köksartiklar, etc., kanske du vill överväga en personlig fotobok från en viss händelse eller liknande. I den här artikeln kan du läsa mer om online fotoböcker.

Varför ge en fotobok som en gåva?

Det kan finnas många olika anledningar till att bara välja en fotobok som gåva nästa gång du går till födelsedag, bröllop eller liknande. Den omedelbara största orsaken är att en fotobok är en mycket unik gåva att ta emot, eftersom det verkligen visar att du noga har tänkt på din gåva och att du har investerat tid att göra en personlig present som verkligen spelar roll. Samtidigt kan en fotobok vara en unik möjlighet för dig om du vill markera några händelser som du och personen som fått boken har upplevt tillsammans.

Du kan också vara i en situation där du får 12,5 år sedan till ett bröllop och du har nu blivit inbjuden till kopparbröllopet. Om du har varit den typ som tog många bilder för bröllopet själv, kan en fotobok med minnen från denna mycket högtidliga händelse bli en stor hit för paret som nu firar kopparbröllop. Här kan de se tillbaka och komma ihåg den glada tiden de hade för ett par år sedan.

Var kan du göra en fotobok?

När du har hittat rätt ämne är nästa steg att ta reda på var du ska skapa en fotobok online. Här finns flera olika leverantörer, och omedelbart kan man vara lika bra som den andra. En av de platser som erbjuder dig att göra en online fotobok är CEWE, som verkligen är specialister i området. På deras hemsida kan du enkelt och enkelt göra din fotobok via ett bokningsprogram som påminner om ett traditionellt fotoalbum - bara online.

Tillsammans med bilderna kan du lägga till små historier till varje bild för att göra boken mer unik. Samtidigt visar det också att du verkligen kan komma ihåg händelsen som boken handlar om du kan lägga till små historier till bilderna. Och det kommer naturligtvis också vara lite roligare för mottagaren att läsa små anekdoter runt festen eller liknande som har betydat så mycket för honom eller henne.

Sluta med tråkiga presenter

Med möjlighet till online beställning av en fotobok finns det inte längre något behov av att spendera timmar att hitta rätt nips-objekt, vilket säkert slutar i en garderob om mottagaren inte gillar den.

Du har den unika möjligheten att du nu kan göra en gåva som definitivt kommer att bli en träff. Bildbokens huvudperson är till exempel födelsemedlemmen själv och vem gillar inte att komma ihåg den gamla semestern eller det stora bröllopet. Och självklart kan du också göra fotoböcker själv - det behöver inte alltid vara en gåva.