Adele i tårar: "Jag är väldigt ledsen"

Ida Hansson

126 veckor sedan

|

21/01/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Världsstjärnan är förkrossad.

I slutet av 2021 släppte Adele det efterlängtade albumet "30", som snabbt toppade världslistorna. 2022 skulle då vara året då en turné skulle äga rum.

Det skulle börja i Las Vegas, där Adele skulle spela på det ikoniska Caesars Palace. Det är tyvärr uppskjutet på obestämd tid eftersom hälften av hennes team har covid-19 och att de "har ont om tid" för att showen ska bli klar.

Detta tillkännagav Adele i torsdags, nästan 24 timmar före den första showen.

Fans som, enligt Daily Mail, betalar mellan 85 och 12.000 dollar för en biljett - eller så mycket som 30.000 dollar på den svarta marknaden - hade redan rest till Las Vegas från hela världen, inklusive Storbritannien, för att närvara vid öppningskonserten på fredagskvällen.

Det ska bli totalt 24 framträdanden, vilket borde ge henne 685.000 dollar i vinst på enbart biljettförsäljningen per. konsert.

Det vill säga försäljning av varor kommer efter. Det skulle vara  nytt rekord i Las Vegas.

"Weekends With Adele" skulle pågå till april i Las Vegas, med alla tillgängliga biljetter slutsålda.

I ett Instagram-inlägg sent på torsdagen sa en synligt upprörd Adele med sin starka London-accent:

"Jag är så ledsen, men min show är inte klar. Vi har försökt absolut allt vi kan för att få ihop det i tid och för att det ska vara tillräckligt bra för er, men vi har blivit helt förstörda av leveransförseningar och covid-19", säger hon och fortsätter:

"Jag är förkrossad - jag är ledsen att det är sista minuten - vi har varit vakna i över 30 timmar och försökt reda ut det men vi har för ont om tid", fortsatte hon medan hennes röst började brista. "Jag är så ledsen och jag skäms verkligen och jag är så ledsen för alla som rest för att komma till showen. Jag är verkligen, verkligen ledsen."

Foto: Instagram

Adele sa inte när föreställningarna skulle flyttas till, men det finns spekulationer om att det kan vara från april, vilket innebär att alla som behåller sina biljetter måste boka om alla flyg och övernattningar.