Bianca Ingrosso och prinsessan Leah Behn: En glittrande natt på ELLEs sommarfest

Henrik R

50 veckor sedan

|

06/07/2023
En glittrande natt på ELLEs sommarfest

När ELLE Norge kastade sin sommarfest på Villa Heftye i Oslo, var det inte bara en fest, det var en sammankomst av stjärnor. Bland de mest lysande var influencern Bianca Ingrosso, 28, och norska prinsessan Leah Isadora Behn, 18.

Festen sponsrades av Biancas sminkmärke CAIA, och Bianca själv var omslagstjejen för senaste numret av ELLE.

I Norge är Bianca mer än bara en influencer, hon är en superstjärna.

Bianca anlände till festen klädd i en enkel men elegant grå klänning, kompletterad med en glittrande handväska. Hon poserade för bilder, kysste sin egen bild på omslaget av ELLE och deltog i en intervju på röda mattan.

Trots att hon erkände att hon inte hade sovit mycket, var hennes energi och entusiasm tydlig.

Bland gästerna på festen fanns flera kungligheter, inklusive prinsessan Märtha Louise, hennes man Durek Verrett och dottern Leah Isadora Behn. Leah, som har hundratusentals följare på Instagram, delade bilder från eventet och CAIA-märket.

Bianca och hennes mamma Pernilla Wahlgren är inte främlingar för norska fans.

De har en stor följarskara i Norge, och Bianca skämtade om deras popularitet, "Det är inte en fråga om att vi är kända i Norge. Det är en fråga om hur jävla kända är inte vi i Norge!"

Trots sin popularitet i Norge, erkände Bianca i "Wahlgrens Värld" att hon inte vet mycket om landet.

"Jag vet att dom har olja", sa hon. "Och att en pizza kostar 200 spänn!" Men nu, när hon festar med kungligheter, kanske hon har lärt sig lite mer om sitt grannland. Och det är svårt att tänka sig någon mer känd än Wahlgren Ingrossos familj!