Disney-stjärna visar upp galen huvudtatuering

Skriven av Ida Hansson

126 veckor sedan

|

12/01/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den tidigare Disney-skådespelerskan Demi Lovato har chockat sina följare ännu en gång genom att dela ett foto av en stor tatuering på sidan av "deras" huvud.

Disneystjärnan Demi Lovato, mest känd för sin roll i Disney Channel-filmen Camp Rock, som tillkännagav i maj 2021 att "de" var icke-binära och därför skulle tilltalas som "de" / "deras", har chockat hennes följare gång på gång igen de senaste åren och den här gången är inget undantag.

Lovato var nära att dö av en överdos för mer än tre år sedan, och det har sedan dess varit allmänt känt att den amerikanske sångaren och skådespelaren har kämpat med ett missbruk av både droger och alkohol, som "de" tills nyligen har valt att "behandla" genom att vara så kallad 'California sober' (red. California sober).

"De" tillkännagav i en dokumentär att "de" skulle leva en "California sober" livsstil, vilket innebär att den 29-årige skådespelaren skulle fortsätta att röka cannabis och dricka alkohol. Förra månaden skrev Lovato dock följande i en 'story' på Instagram: "Jag stöder inte längre min 'California sober', nykter är sättet jag vill göra det på." Det skriver Unilad.

Den senaste tiden har det stått klart att 'de' har haft det svårt och Page Six kunde nyligen meddela att 'de' tillbringat tid på ett beroendecenter. En källa nära Lovato har dock uppgett att "de" "mår bra".

Den senaste tiden har 'deras' följare också upplevt flera överraskande inlägg och 'story', som till exempel strax före jul, då sångaren meddelade att 'de' hade blivit korthårig.

Foto: Instagram

Den här gången har Lovato dock delat med sig av ett något mer extremt ingrepp på 'deras' utseende, och nyligen delade 'de' alltså en video med tatueraren Dr. Woo, som förberedde en tatuering på sidan av "deras" huvud. Därefter kunde "deras" följare på Instagram se den slutliga avtäckningen av tatueringen.

Foto: Instagram

Avslöjandet visade en stor svart rund spindel med långa tunna ben som upptar en betydande del av utrymmet på Lovatos vänstra sida av huvudet.

I beskrivningen till inlägget skrev 'de': "Kom och fixa mitt hår [...]" och 'taggade' 'deras' frisör, då man kan se att en del av sångerskans nya frisyr har klippts av för att göra plats för den stora tatueringen.