Hanna Hedlund: Kärlek, "Diggiloo" och "Allsång på Skansen"

Henrik R

53 veckor sedan

|

09/07/2023
Hanna Hedlund: Kärlek, "Diggiloo" och "Allsång på Skansen"

Hanna Hedlund, 48, är just nu i rampljuset med både "Diggiloo"-turnén och snart "Allsång på Skansen". Hon har även bekräftat att hon dejtar någon speciell, men vill helst hålla det hemligt.

För två år sedan skilde sig Hanna från Martin Stenmarck, och sedan dess har rykten om en ny romans florerat. Nu bekräftar Hanna att hon dejtar en speciell person, som hon helst håller hemlig. "Jag har lovat mina barn att inte prata om det här så mycket. Och jag dejtar ju en och samma person. En jag tycker mycket om. Han har inte alls med den här branschen att göra", säger hon till Aftonbladet.

Hanna och Martin var gifta i 23 år och har tre barn tillsammans. Martin har också öppet sagt att han har gått vidare. "Jag har någon som jag tycker om", sa han i ”Halv tre med Lotta Bromé” i slutet av november 2022.

Hanna är just nu aktuell med "Diggiloo"-turnén, där hon är omgiven av svenska musik- och teaterstjärnor som Thomas Di Leva, Anne-Lie Rydé, John Lundvik, Daniel Norberg, Liamoo, Jessica Andersson och Andreas Lundstedt. Hanna känner sig hemma i gruppen: "”Diggiloo” har nästan blivit som ett kulturarv. Det är välproducerat och man kan gå med hela familjen. Och så gör man allt. Sjunger, dansar, spelar teater. Grupparbetet lockar mig. För mig är det som min uppväxt."

Under de senaste två åren har Hanna inte suttit still. Utöver dejtandet har hon gjort två shower med sin vän Pernilla Wahlgren, ”Kort, glad och tacksam” och ”Pernilla Wahlgren har hybris”. I båda showerna hade hon en stjärnfylld ensemble med sig på scen. Utöver Pernilla medverkade Ola Forssmed, Kim Sulocki, Måns Nathanaelson och Linus Wahlgren.

Hanna är även aktuell med den nya poplåten "Redo nu", som hon skrivit med tre andra låtskrivare. Låten beskrivs som en stark "både skilsmässo-och-nu-går-jag-vidare-låt". Kanske en sommarhit för alla nyskilda?