Man fick sexsjukdom av prostituerad och gav den till sin fru: Läs fem galna historier om otrohet

Ida Hansson

125 veckor sedan

|

24/01/2022
En kvinna har avslöjat i en tråd på Buzzfeed att hennes (ex) man gav henne syfilis medan hon var gravid, och därmed äventyrade livet på deras ofödda barn. Det är dock inte den enda galna historien om otrohet som delats i tråden.

I en tråd på Buzzfeed har flera gifta kvinnor avslöjat hur de upptäckte att deras män var otrogna. Berättelserna räknar allt från otrohet med prostituerade - som avslöjas av läkaren - till barn som frågar vem "pappas nya flickvän" är.

Överraskning

Den första användaren i tråden berättar om den gången hon överraskade sin man genom 20 år. Han var på jobbet som fotograf, och meningen var att hon skulle överraska honom och ta ut honom på lunch.

Det var dock hon som blev överraskad när hon hittade sin dåvarande man naken i sin bil tillsammans med en naken kvinna. Det slutade nog inte med att de åt lunch tillsammans ändå...

Stöd från svärföräldrarna

En annan berättar hur hennes ex hade varit "utanför stan för att hjälpa sin sjuka mormor" i en vecka. Han hade helt enkelt inte tänkt på att hans flickvän pratade bra med hans familj och därför var kvar med dem trots att han inte var där.

Det visade sig att mormorn egentligen var sjuk, men att pojkvännen bara hade använt det som en ursäkt för att vara med sin ex-flickvän. Buzzfeed-användaren berättar att det till och med var svärföräldrarna som sa det till henne, för att de tyckte att pojkvännen var en idiot.

Gravid

Den tredje historien kunde ha slutat mycket värre än den gjorde. Personen i fråga skriver att hon äntligen lyckats bli gravid med sin pojkvän, efter att de försökt förgäves i ett år.

I fjärde månad fick hon dock plötsligt syfilis och det tog inte lång tid, med hjälp av läkaren, att få reda på att det kom från hennes pojkvän, som varit otrogen mot henne med en prostituerad.

Buzzfeed-användaren säger att bebisen lyckligtvis överlevde när hon behandlades med antibiotika. Huruvida de två fortfarande är tillsammans idag, säger historien ingenting om ... men man undrar?

Otrohet med kompis

En fjärde användare berättar om något av det värsta man kan tänka sig när man är i ett förhållande – nämligen att en partner är med ens goda vän.

Det var meningen att han skulle hjälpa sin flickvän att göra i ordning sin nya telefon, men "tyvärr" (för mannen) tickade flera meddelanden in längs vägen från ett "okänt" nummer. Det stod bland annat "Jag älskar dig" och "Jag saknar dig", och det visade sig att numret tillhörde flickvännens goda vän.

Vem är pappas nya flickvän?

Den sista historien är väldigt kort, men det gör den inte dålig bara för den anledningen. En användare skriver att hennes dotter en dag frågade henne om hon också hade en pojkvän, eftersom pappa nu hade fått en ny flickvän. Hoppsan!