Mamma föder identiska tvillingar - 12 år senare hittar hon den ena dottern på badrumsgolvet

Skriven av Henrik R

42 veckor sedan

|

03/08/2023
Hon var upprymd när hon fick reda på att hon väntade tvillingflickor. De föddes friska och glada, men 12 år senare hittade mamman den ena dottern på badrumsgolvet med stängda ögon. Hon mumlade osammanhängande.

När Peggy och Jeff Kehoe fick reda på att de väntade tvillingar blev de väldigt upprymda.

Enäggstvillingarna Hailey och Jenna föddes med likadan blåa ögon och blont hår. De hade redan från början ett starkt band.

Under uppväxten växte de båda som de skulle. De var friska och glada. Men 12 år senare, den 9 februari 2013, förändrades deras liv på en sekund.

Föräldrarna hittade Hailey liggandes på badrumsgolvet. Hon hade en våldsam huvudvärk och föräldrarna visste att något var fel.

Läkarna på sjukhuset upptäckte att hon hade fått en hjärnblödning. När det kom in en präst på sjukhuset, förstod föräldrarna att deras dotter kanske inte skulle överleva.

Det fanns inte så mycket att göra för läkarna, men familjen kunde inte acceptera detta. Därför arrangerades det att Life Lion, som specialiserar sig på transport av kritiskt sjuka människor, flög flickan till Penn State Hershey Children's Hospital i hoppet om att läkarna där kunde göra mer för henne.

Den 12-åriga flickan opererades snabbt. Kirurgerna försökte lätta trycket på Haileys hjärna. Hon låg i koma.

Vid Haileys sida fanns tvillingsystern Jenna. Hon höll henne i handen och berättade att hon skulle klara det. Att hon inte kunde leva utan henne.

Läkarna undersökte 12-åringen ytterligare. De upptäckte att hon led av en deformitet som gjorde att hennes artärer och vener hade bundidts samman. Om Hailey någonsin skulle vakna skulle man behöva lösa detta problemet om hon skulle kunna få ett normalt liv igen.

Efter några dagar vaknade Hailey. Hon kunde inte le, prata eller gå.

Långsamt började hon må bättre. Hon är fortfarande svag i stämbanden vilket gör att hon har en väldigt mörk röst.

Familjen berättar om sin skräckhistoria i en video som sjukhuset har gjort. Det är nu viral.

Se den överst i artikeln.