Ung man trodde han hade fått den största finnen på pannan: Då hudläkaren tar en titt på bölden, har hon ett överraskande besked

Elin Bentzer

356 veckor sedan

|

27/08/2017
Hälsa
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det var inte en vanlig finne på pannan, då en ung man besökte hudläkaren Sandra Lee.

Finnar är bara äckliga.

Dom är inte trevliga, kommer alltid olägligt och det finns inte en endaste finne i denna värld som inte stör. 

Men det var hur som helst en allt för stor uppgift att trycka ut denna finne, som en ung man besökte hudläkaren Sandra Lee med, vilket man till sin skräck kan se i en av den notoriske hudläkarens senaste video på Youtube. 

Den yngre mannen hade själv tidigare försökt att bli av med den grymma bölden och hade varit framgångsrik med att tömma bölden för sex år sedan. Men så kom den tillbaka och hade vuxit till enorma proportioner.

Foto: Youtube

Därför måste ‘Dr. Pimple Popper’ eller Sandra Lee, som den amerikanska hudläkaren heter till vardags, ta bort den massiva bölden en gång för alla. 

Genom att lägga ett snitt i ett naturligt hudveck kunde den stadiga läkaren dölja ärret från ingreppet på ett naturligt sätt. 

Foto: Youtube

För övrigt är det då inte en finne, som patienten hade dragit på sig, men däremot en gigantisk fettknöl, som är en samling av fett och döda hudceller under huden. 

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Och om man är känslig när det kommer till snask under huden, så ska man bestämt inte se denna video av Sandra Lee, som öppnar mannens envisa bula i pannan. 

För efter att ha bedövat huden omkring pannan, lägger läkaren ett snitt över mannens panna, där man kan se att det börjar att rinna ut den remonce-creme, som liknar en blanding av bagarens dåliga ögo och mycket tjock Hollandaise-sås. 

Med ett fast tryck runt om bulan, väller det ut en cremeliknande substans, som kan få var och en till att lägga fastlagsbullarna på hyllan för evigt. 

Men det rör inte Sandra Lee som är professionell till benet. Efter att ha dränerat bölden, avlägsnar hon varet bakom huden, så den stackars patienten inte ska utsättas för den form av anmärkningsvärda besvär igen. 

Foto: Youtube

Videon av hela ingreppet kan ses här under, men om du är påväg att röra ihop smörkrämen, så råder vi dig att ställa ifrån dig skålen först - det är en våldsam syn.