Tidsresenärer från 2714 förutspår ny smittsam coronavariant och två andra händelser

Ida Hansson

133 veckor sedan

|

05/01/2022
Om man ska tro på den självutnämnda tidsresenären, Aery Yormany, så måste vi göra oss redo för en ny coronavariant som är fem gånger värre än någon av de vi redan har upplevt.

Den självutnämnda tidsresenären Aery Yormany (@aesthetictimewarper) använder det sociala mediet TikTok för att berätta om sina resor genom tiden och dela med sig av sin kunskap om framtiden.

Om du vill uppleva framtiden själv och ta reda på om tidsresor verkligen är möjliga, då erbjuder han till och med att ta 10 slumpmässiga personer till år 2714 och visa dem framtiden (se videon här) - men nog om det, nu vi ska titta på hans förutsägelser.

Den 26 december förra året delade han en video som har visats nästan 10 miljoner gånger, där han skrev: "Jag har blivit kallad en falsk tidsresenär för länge, så kom ihåg dessa tre viktiga datum i tidigare 2022" och kom med tre konkreta förutsägelser om det kommande året.

Först kommer han med en förutsägelse för den 11 mars 2022, där en människa enligt uppgift ska få ett barn med en schimpans. Bebisen som föds kan tala och har blandade förmågor från apor och människor.

Aery förutspår vidare att i september månad kommer mänskligheten att upptäcka ett havsdjur som är större än något vi någonsin har känt. Den 17 september hävdar han alltså att mänskligheten upptäcker ett djur som heter 'Cerine Croin', som är fyra gånger så stort som en blåval.

Han förutspår dock också något som är lite mer relevant och kanske också lite mer skrämmande om det visar sig stämma. Han skriver att den 19 april kommer en ny coronavariant som heter Omega att upptäckas, som är fem gånger värre än alla andra varianter, och som bara kommer att bli värre.

Om detta visar sig stämma kan vi förstås bara ta reda på genom att vänta. Det är dock realistiskt att vi åtminstone kommer att få en coronavariant i framtiden, som heter Omega.

De olika koronavarianterna är uppkallade efter det grekiska alfabetet, och här är Omega den sista bokstaven. Vi måste därför gå igenom  ett antal varianter ännu, men WHO har tidigare uttalat att det inte är osannolikt att vi kommer att uppleva så många varianter att de får slut på bokstäver i det grekiska alfabetet.

De har nämligen meddelat att de redan har bestämt att framtida varianter ska döpas efter de latinska beteckningarna för stjärntecknen om det slutar med att vi får slut på grekiska bokstäver.

Om du lyssnar på kommentarerna på TikTok-videon är det ingen fara, eftersom de flesta bara har roligt med den så kallade tidsresenären.

En skriver så här: "Jag är också en tidsresenär. D. 1 januari 2022 blir det den första dagen på det året", och en annan skrev hånfullt: "Jag är en tidsresenär, och jag förutspår att det bara kommer att finnas 28 dagar i februari."