Ann-Mari från Trelleborg skrapar fram 100.000 kronor på Triss: Planerar kryssning och gåvor till barnbarnen

Henrik R

52 veckor sedan

|

12/07/2023
Planerar kryssning och gåvor till barnbarnen.

En dröm blev verklighet för Ann-Mari från Trelleborg när hon fick chansen att skrapa en Trisslott i direktsändning på TV4:s Nyhetsmorgon. Det hela började med ett rutinmässigt besök på den lokala mataffären i Trelleborg, där Ann-Mari beslutade sig för att köpa en Trisslott.

När hon skrapade lotten visade det sig att hon hade vunnit 30 kronor. Men istället för att ta emot vinsten valde hon att byta in den mot en ny lott. Det visade sig vara ett klokt beslut.

På den nya lotten upptäckte Ann-Mari till sin förvåning tre tv-symboler. "Jag kunde knappt förstå att det var sant när jag såg tv-symbolerna.

Det är så svårt att ta in det, allt jag kunde tänka var 'vad ska jag göra nu?'" berättar Ann-Mari för Svenska Spel. Det var en chock för henne, men också början på en spännande resa.

Några dagar senare blev Ann-Mari och hennes syster Doris inbjudna till TV4:s Nyhetsmorgon för att skrapa Trisslotten i direktsändning.

Maken Jan valde att stanna på hotellrummet, kanske var spänningen för stor för honom. Men för Ann-Mari och Doris var det en chans att uppleva något de aldrig tidigare hade upplevt.

När Ann-Mari började skrapa lotten var det med blandade känslor. Hon var nervös, men också förväntansfull. Och när skrapandet var över hade hon vunnit 100 000 kronor.

"Det är härligt!" utbrister Ann-Mari när hon inser vad hon har vunnit. Det var inte den högsta möjliga vinsten, men för Ann-Mari var det mer än hon någonsin hade drömt om.

Nu när hon har vunnit pengarna har Ann-Mari redan planer för hur hon ska använda dem. Hon vill åka på en kryssning tillsammans med sina syskon, en dröm de har haft länge.

Och resten av pengarna vill hon dela med sina barnbarn. "Jag vill att de ska få en del av vinsten. De betyder så mycket för mig," säger Ann-Mari.

Det är en fantastisk historia om tur och lycka, men också om vikten av att ta chanser. Ann-Mari tog en chans när hon bytte in sin lott mot en ny, och det ledde till en vinst som kommer att förändra hennes liv.

Det är en påminnelse för oss alla om att ibland kan det löna sig att ta en risk, för man vet aldrig vad som kan hända.