Ann-Mari från Trelleborg vinner 100.000 kronor på Triss - planerar kryssning till Frankrike

Skriven av Henrik R

45 veckor sedan

|

07/07/2023
Ann-Mari från Trelleborg vinner 100.000 kronor på Triss

Ann-Mari, en Trelleborgare, har nyligen blivit 100 000 kronor rikare tack vare en Trisslott. Hon skrapade fram sin vinst i direktsändning i TV4 Nyhetsmorgon, med sin syster Doris vid sin sida för att stötta henne.

En ny Trisslott ledde till storvinst

För bara två månader sedan skrapade Ann-Mari fram en Trissvinst på 30 kronor. Hon valde att byta in vinsten mot en ny Trisslott, vilket visade sig vara ett klokt beslut. Den nya lotten ledde till tre tv-symboler och en resa till TV4 Nyhetsmorgon.

En oförglömlig upplevelse

Ann-Mari och hennes syster Doris beskriver upplevelsen som oförglömlig. "Det är verkligen ett minne för livet som jag kommer dela med min syster", säger Doris. Ann-Mari själv var lika entusiastisk: "Jag kunde knappt förstå att det var sant när jag såg tv-symbolerna. Det är så svårt att ta in det, allt jag kunde tänka var ”vad ska jag göra nu?”"

Kryssning till Frankrike med vinstpengarna

Med sina nyvunna rikedomar planerar Ann-Mari att åka på en kryssning till Frankrike tillsammans med sina syskon. Detta är något som systrarna tidigare har gjort och tycker om att göra tillsammans. "Jag vill dela med mig av vinsten till mina barnbarn och åka på en till kryssning till Frankrike tillsammans med min syster och resterande tre syskon", berättar Ann-Mari.

En andra vinnare från samma ombud

Filippa Jartén, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var på plats när systrarna gästade TV4 Nyhetsmorgon. Hon berättar att Ann-Mari är den andra vinnaren som vunnit tv-Triss på ombudet Coop Högalid i Trelleborg detta år. "Det var väldigt roligt att dela den här upplevelsen med systrarna. Jag hoppas kryssningen blir allt de drömt om", säger Filippa Jartén.