Bröllopsklockorna ringer för Karl-Fredrik och Petter: Här är alla detaljer

Henrik R

50 veckor sedan

|

07/07/2023
Här är alla detaljer.

Efter en lång förlovning och pandemifördröjningar, har TV-floristen Karl-Fredrik Gustafsson och hans partner Petter Kjellén äntligen fastställt ett datum för deras bröllop.

En romantisk plats för kärlek 

Paret, som för närvarande syns i TV-serien "Karl-Fredrik på Österlen", har valt Italien som plats för deras bröllop. "Vad kan vara mer romantiskt än Italien?" frågar de. De planerar att hyra en hel by eller ett slott för en tredagars festlighet.

En dröm om ett rustikt slott

Karl-Fredrik drömmer om ett rustikt slott med en vacker utsikt, omgivet av stora olivträd och citrusträd, och gärna en vingård i närheten. "Vi har en mingelfest på fredagen, där alla gäster får mingla runt och lära känna varandra, sen blir själva bröllopet och festen är på lördagen, kanske runt klockan två," avslöjar han.

En fest under stjärnorna

Efter bröllopet planerar paret en härlig middag utomhus, följt av dans under månen och stjärnorna.

Ett speciellt datum

Även om de ännu ska vänta lite med bröllopet, har datumet redan spikats. "Det datumet som finns nu är andra helgen i augusti, nästa år", säger Karl-Fredrik.

Unika ringar för ett unikt par

Paret har även visat upp sina originella ringar, i vitt och rött guld. Det speciella med ringarna är att de lättare kan repas och visa hur livet går fram. Det gillar Karl-Fredrik och Petter som ju jobbar med händerna i natur och mylla.

Med dessa detaljer i åtanke, ser vi fram emot att följa Karl-Fredrik och Petters bröllopsplaner och önskar dem all lycka på deras resa mot äktenskapet.