Dan från Visby skrapar fram en kvarts miljon på Triss i TV

Henrik R

48 veckor sedan

|

18/07/2023
Dan från Visby skrapar fram en kvarts miljon på Triss i TV.

En lycklig söndagsförmiddag blev det för Dan från Visby när han skrapade fram en kvarts miljon kronor på Triss i TV4 Nyhetsmorgon. Denna oväntade vinst kommer att ge hans vardag en extra guldkant.

Dans resa till denna stora vinst började i maj när han behövde växla en femhundralapp. För att göra det, behövde han köpa något. Han valde att köpa fem Trisslotter.

Två av dessa lotter visade sig vara vinnande, en med en vinst på 60 kronor och den andra med tre tv-symboler. Detta ledde till att Dan fick chansen att skrapa Triss i direktsänd tv.

Under söndagens direktsändning av Nyhetsmorgon skrapade Dan fram sin vinst på 250 000 kronor. Han berättade med ett leende på läpparna att han planerar att använda vinsten för att sätta lite extra guldkant på vardagen.

Liv Ceder, Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör, var på plats för att gratulera Dan. Hon påpekade att Dan är den andra personen från Gotland i år som har skrapat Triss i tv. Tillsammans har gotlänningarna vunnit 750 000 kronor på det tv-sända Trisskrapet 2023.

Trisslotten som tog Dan till Nyhetsmorgon köptes på Pressbyrån Visby Öster. Triss är ett av Sveriges mest populära spel, där man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.

Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.