Dennis, Fyrbarnsfaderen med storvinst: Här är vad familjen planerar att göra med pengarna

Henrik R

55 veckor sedan

|

29/06/2023
Det var en dag som vilken annan när Dennis, en fyrbarnsfader från Höganäs, bestämde sig för att köpa en Trisslott inför ett nattpass på fabriken där han arbetar. Lotten visade sig dock vara allt annat än vanlig, när den visade tre tv-rutor och garanterade en storvinst. "Jag blev jättechockad. Det är ju någonting man tror bara händer andra men inte en själv," sa en överväldigad Dennis till Svenska Spel. Onsdagen var dagen då Dennis och hans sambo Johanna lämnade sina barn, i åldrarna ett till elva år, hos mor- och farföräldrar för att gästa TV4 Nyhetsmorgon i Stockholm. Där skulle de skrapa lotten och avslöja deras vinst. Lyckan var stor när Dennis slumpmässigt valde en lott och skrapade fram en vinst på hela 100 000 kronor. "Det känns jättebra! Det var mer än vad vi hade när vi kom hit," sa en glad Dennis efter skrapningen. Hans sambo Johanna tillade: "Tack vare vinsten kommer vi nu kunna ta med barnen på en resa utomlands." Familjens plan är nu att ta med barnen på en solsemester, helst till ett vattenland i antingen Spanien eller Grekland. För Dennis och Johanna, har deras till synes vanliga vardag förvandlats till en dröm som har gått i uppfyllelse. Deras tillfälliga Trisslott inköp har nu öppnat dörren till en oförglömlig familjesemester.

Det var en dag som vilken annan när Dennis, en fyrbarnsfader från Höganäs, bestämde sig för att köpa en Trisslott inför ett nattpass på fabriken där han arbetar. Lotten visade sig dock vara allt annat än vanlig, när den visade tre tv-rutor och garanterade en storvinst.

"Jag blev jättechockad. Det är ju någonting man tror bara händer andra men inte en själv," sa en överväldigad Dennis till Svenska Spel.

Onsdagen var dagen då Dennis och hans sambo Johanna lämnade sina barn, i åldrarna ett till elva år, hos mor- och farföräldrar för att gästa TV4 Nyhetsmorgon i Stockholm. Där skulle de skrapa lotten och avslöja deras vinst.

Lyckan var stor när Dennis slumpmässigt valde en lott och skrapade fram en vinst på hela 100 000 kronor.

"Det känns jättebra! Det var mer än vad vi hade när vi kom hit," sa en glad Dennis efter skrapningen. Hans sambo Johanna tillade: "Tack vare vinsten kommer vi nu kunna ta med barnen på en resa utomlands."

Familjens plan är nu att ta med barnen på en solsemester, helst till ett vattenland i antingen Spanien eller Grekland. För Dennis och Johanna, har deras till synes vanliga vardag förvandlats till en dröm som har gått i uppfyllelse. Deras tillfälliga Trisslott inköp har nu öppnat dörren till en oförglömlig familjesemester.