Frida Karlsson tjänar miljoner – avslöjar planer om storslaget köp

Henrik R

55 veckor sedan

|

30/06/2023
Frida Karlsson tjänar miljoner – avslöjar planer om storslaget köp.

Frida Karlsson drömmer om sitt nästa stora köp efter en framgångsrik säsong. Den unga skidåkaren har sett hennes ekonomiska framgångar skina, med en inkomst på 2,8 miljoner kronor under 2022 enligt Expressen.

Trots att hon hade några svåra förberedelser, inklusive en bilolycka, hade hon en strålande säsong med flera medaljer från VM. Hennes prispengar, tillsammans med intäkterna från olika reklamsamarbeten, har gett en trygghet i hennes ekonomi.

"Det låter bra. Och det är ju en trygghet. Att inte behöva ha det som fokus, utan du vet att du kan betala till exempel din hyra utan problem," säger Karlsson till tidningen.

Nu avslöjar hon vad hon drömmer om att köpa härnäst. Efter att ha tillbringat våren på en drömresa till Karibien, avslöjar Karlsson att hon ser fram emot hennes nästa potentiella köp - ett hus.

"Det är klart jag drömmer om det. Men det ska vara vid rätt tillfälle, på rätt plats – det är mycket som ska stämma innan man slår till," säger hon.

Hon avslöjar att hon helst vill ha en gård, med en trädgård och grönsaksland. Karlsson säger att det skulle vara roligt att få odla lite. Det ser ut som att skidstjärnans framgång kommer att fortsätta på och utanför backarna.