Här är Peter från Norrköpings vilda planer efter storvinst på TV-Triss

Henrik R

55 veckor sedan

|

01/07/2023
Vilda planer efter storvinst på TV-Triss

Peter från Norrköping köpte nyligen fyra Trisslotter under jakten på en specifik campingtidning. Till hans förvåning visade en av lotterna tre tv-rutor, en vinst som skulle förvandla hans vardag.

Under fredagsmorgonen på TV4 Nyhetsmorgon blev det klart att Peter hade skrapat fram en vinst på 100 000 kronor.

Peter, som ibland köper Trisslotter tillsammans med sin fru, var chockad över sin vinst. "Det känns overkligt och svårt att förstå", sa han. Med den nyvunna rikedom kommer Peter nu att kunna ägna sig mer åt att semestra med sin husbil, något som han ser fram emot. "Vinsten blir en perfekt semesterpeng", berättade den glada vinnaren.

Filippa Jartén, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var med under morgonprogrammet och upplevde vinstögonblicket tillsammans med Peter.

"Det är alltid väldigt roligt att få vara med och dela denna speciella upplevelse med våra Trissvinnare. Peter blev årets andra lyckliga Norrköpingsbo att skrapa Triss i tv", berättade hon.

Pressbyrån Repslagaregatan i Norrköping, var butiken där vinstlotten som tog Peter till Nyhetsmorgon på TV4 köptes. Triss är ett av Sveriges mest populära spel, där man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.

Vid tre TV-symboler eller klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4, med möjlighet till större vinster.

Se när Peter skrapar fram sin vinst här.