Kärlek i luften: Bianca Ingrossos ex, Phillipe Cohen, fångad med ny kärlek

Skriven av Henrik R

45 veckor sedan

|

06/07/2023
Phillipe Cohen fångad med ny kärlek

Phillipe Cohen, mest känd för sin tidigare relation med influencern Bianca Ingrosso, har nu hittat kärleken igen. På Instagram har han setts med sin nya flickvän, Rebecca Lindbergh Thor, och det verkar som att han har vänt ett nytt blad i sitt liv.

Det var under midsommarfirandet som paret först fångades på bild tillsammans. Bilderna visade dem i en kärleksfull omfamning och firande av midsommar. Följarna reagerade omedelbart på Phillipes nya kärlek och kommenterade flitigt på Instagram.

Rebecca Lindbergh Thor har beskrivits som 'classy' och 'naturlig' i Nyheter24-podcasten 'Sanning & Konsekvens'. En person påstod att hon sett Phillipe med en ny tjej och beskrev henne som 'mörkhårig, väldigt dressad' och tillade att hon såg 'väldigt classy, söt och naturlig ut'.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso, som varit tillsammans i många år och gjort slut och blivit ihop igen flera gånger, gjorde slut förra sommaren. Trots rykten om en återförening förnekade Bianca nyligen alla sådana spekulationer. Till norska Dagbladet sa hon: 'Nej! Nej! Vi är bara vänner. Det är över.'

Bianca har även hintat om att hon har en sommarflirt på gång. Vi får hålla ögonen öppna för fler glimtar av den nya kärleken på Instagram.