Matthew Haggerty från Bonde söker fru: Livet efter programmet och relationen till kvinnorna

18/07/2023 10:36

Henrik R

Inrikes
Livet efter programmet och relationen till kvinnorna.

Mest läst idag

Matthew Haggerty, den charmiga bonden från Australien, blev en publikfavorit under sin tid i TV4:s "Bonde söker fru" 2022. Trots att han inte hittade kärleken i programmet, har han fortsatt att leva sitt liv med positivitet och entusiasm.

Matthews resa i "Bonde söker fru" var fylld med upp- och nedgångar. Han kom till Sverige från Australien med hopp om att hitta kärleken, men hans tid i programmet slutade inte som han hade hoppats. Både Iza och Kim, de två kvinnor som han hade valt att ta med till sin gård, bestämde sig för att lämna honom. De kände båda att deras relation till Matthew var mer vänskaplig än romantisk.

Efter att ha lämnats ensam på gården, återvände Matthew till sin gård i västra Australien. Trots besvikelsen över att inte hitta kärleken, har han behållit sin positiva inställning. Han planerar att återvända till Sverige 2024 för att besöka de familjevänner han bodde hos under inspelningen av "Bonde söker fru".

När det gäller hans relation till kvinnorna från programmet, berättar Matthew att kontakten har minskat sedan han återvände till Australien.

"Vi pratar fortfarande vid speciella tillfällen men inte så mycket som vi brukade göra när jag var i Sverige", skriver han i ett meddelande till Hänt. Han tillägger att han inte har några planer på att träffa någon av kvinnorna när han kommer tillbaka till Sverige, men att han skulle vara glad att se dem igen som vänner.

Matthews liv efter "Bonde söker fru" har varit fyllt med hårt arbete på gården och nya projekt. Han avslöjar att han arbetar på ett sidoprojekt som han är mycket exalterad över, men han kan inte avslöja vad det är ännu. Trots att han inte hittade kärleken i programmet, verkar Matthew Haggerty ha hittat sin egen väg till lycka och tillfredsställelse.