Prins Carl Philip och prinsessan Sofia njuter av Gröna Lund trots nylig tragedi

Skriven av Henrik R

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia njuter av Gröna Lund

Trots den tragiska dödsolyckan som nyligen inträffade på Gröna Lund, har prins Carl Philip och prinsessan Sofia valt att besöka nöjesparken med sina barn, prins Gabriel, 5, och prins Alexander, 7. Hovet har bekräftat att familjen var på plats.

Det var bara en och en halv vecka sedan en 35-årig kvinna omkom och nio personer skadades i berg- och dalbanan Jetline på Gröna Lund. Trots detta syntes prinsessan Sofia skrattande åka i flera attraktioner med barnen.

När prins Carl Philip konfronterades av en reporter från Expressen, valde han att inte kommentera situationen. "Trevligt att träffa dig här men jag tänker inte kommentera någonting", sa prins Carl Philip. Han tillade dock att de har tankar med den drabbade personens familj.

Hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftade att Carl Philip och Sofia var på plats med sina barn. "Först och främst. Så är det en otroligt fruktansvärd händelse. Tankarna går till de drabbade gällande den olycka som var. I dag har prins Carl Philip och hela familjen varit på Gröna Lund och de har varit där privat tillsammans med kusinbarn", sa hon till Expressen.

Vad tycker du om prins Carl Philips och prinsessan Sofias beslut att besöka Gröna Lund trots den nyliga tragedin?