Prinsessan Sofia och prins Carl Philip delar en sommarhälsning med sina söner

Skriven av Henrik R

48 veckor sedan

|

09/07/2023
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip delar en sommarhälsning.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har nyligen delat en sommarhälsning med sina tre söner, prins Alexander, 7, prins Gabriel, 5, och prins Julian, 2, på Instagram. Bilden, som visar familjen sittande utomhus, har fått mycket uppmärksamhet och hyllas av följarna.

"Sommarhälsningar från oss", skriver familjen till bilden, som redan har fått nästan 40 000 gillanden. Följarna har uttryckt sin glädje över att få en glimt av prinsfamiljen. "Åh en så fin bild ni bjuder på så här i sommartider. Det glädjer mig att ni skickar oss en tanke", skriver en av dem.

Prinsparet har nyligen påbörjat sin semester och har setts på Gröna Lund med sina barn. Trots den tragiska olyckan som nyligen inträffade i nöjesparken, syntes en glad prinsessan Sofia och sönerna åka i parkens olika attraktioner.

Hovets informationschef Margareta Thorgren har kommenterat prinsparets besök på Gröna Lund. "Först och främst. Så är det en otroligt fruktansvärd händelse. Tankarna går till de drabbade gällande den olycka som var. I dag har prins Carl Philip och hela familjen varit på Gröna Lund och de har varit där privat tillsammans med kusinbarn", sa hon.

Framöver väntar några härliga sommarveckor på Sollidens slott för hela prinsfamiljen. De kommer bland annat att fira kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag den 14 juli.

Vad tycker du om prinsfamiljens sommarhälsning?