Prinsessan Sofia uttrycker sin tacksamhet på Instagram efter födseln av hennes tredje son

Skriven av Henrik R

47 veckor sedan

|

29/06/2023
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har välkomnat sitt tredje barn till världen. Fredagen den 26 mars föddes deras son på Danderyds sjukhus. Efter födseln uttryckte prinsessan sin glädje och tacksamhet över sin växande familj på Instagram. "Livet har gett mig inte bara en utan fyra vackra prinsar," delade prinsessan Sofia på Instagram tillsammans med hjärtliga foton av hela familjen. Hon passade även på att uttrycka sin tacksamhet till svenska folket för alla varma gratulationer de mottagit. "Ett innerligt tack från oss för alla varma gratulationer i samband med Julians nedkomst", skrev hon. Även om glädjen var stor, drabbades familjen av pandemins effekter då kungaparet inte kunde besöka sitt nya barnbarn på sjukhuset. Trots detta, uttrycker Johan Tegel, informationssekreterare, familjens lycka. "Prinsessan och det lilla barnet mår bra. Alla i familjen gläds förstås och tycker det är roliga nyheter," berättade han för Newsner. Den kungliga familjen firar nu ankomsten av sin senaste medlem, och prinsessan Sofias uttalande visar att även om omständigheterna är svåra, är glädjen och kärleken i deras familj starkare än någonsin.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har välkomnat sitt tredje barn till världen. Fredagen den 26 mars föddes deras son på Danderyds sjukhus. Efter födseln uttryckte prinsessan sin glädje och tacksamhet över sin växande familj på Instagram.

"Livet har gett mig inte bara en utan fyra vackra prinsar," delade prinsessan Sofia på Instagram tillsammans med hjärtliga foton av hela familjen. Hon passade även på att uttrycka sin tacksamhet till svenska folket för alla varma gratulationer de mottagit.

"Ett innerligt tack från oss för alla varma gratulationer i samband med Julians nedkomst", skrev hon.

Även om glädjen var stor, drabbades familjen av pandemins effekter då kungaparet inte kunde besöka sitt nya barnbarn på sjukhuset.

Trots detta, uttrycker Johan Tegel, informationssekreterare, familjens lycka. "Prinsessan och det lilla barnet mår bra. Alla i familjen gläds förstås och tycker det är roliga nyheter," berättade han för Newsner.

Den kungliga familjen firar nu ankomsten av sin senaste medlem, och prinsessan Sofias uttalande visar att även om omständigheterna är svåra, är glädjen och kärleken i deras familj starkare än någonsin.