"Så ska det låta"-trion återförenas för Rhapsody In Rock

Henrik R

53 veckor sedan

|

08/07/2023
"Så ska det låta"-trion återförenas.

Efter en lång väntan på grund av pandemin, kommer "Så ska det låta"-trion, bestående av Peter Harryson, Robert Wells och Anders Berglund, äntligen att återförenas på scenen.

De kommer att delta i Robert Wells Rhapsody In Rock, som firar sitt 25-årsjubileum i sommar i Dalhalla.

Peter Harryson, Robert Wells och Anders Berglund: "Det var på tiden att vi får mötas på samma scen igen" Alla tre medlemmar av trion uttrycker sin entusiasm för återföreningen.

"Det var på tiden att vi får mötas på samma scen igen. Förbaskade coronan ställde till det för oss med inställd turné när vi skulle återförenas 2020. Nu ser jag verkligen fram emot helgen i Dalhalla", säger Peter Harryson.

Rhapsody In Rock: Dalhallas längsta succé genom tiderna Rhapsody In Rock har varit en stor succé i Dalhalla, med Robert Wells som har fått pris för 50 utsålda konserter i rad.

Showen har även turnerat i Sverige och internationellt, med många kända gäster som Carola, Björns Skifs, Helen Sjöholm, Måns Zelmerlöw, Nanne Grönwall, Lena PH och Robert Gustafsson.

Vad tycker du om återföreningen av "Så ska det låta"-trion? Tror du att deras återförening kommer att bli en succé? Hur tror du att deras gemensamma erfarenheter från "Så ska det låta" kommer att påverka deras framträdande i Rhapsody In Rock?