Sanna och John Guidettis bröllop: En kärlekshistoria med en prislapp

Skriven av Henrik R

En kärlekshistoria med en prislapp.

Sanna och John Guidettis kärlekshistoria började när de var små och gick i samma skola. Deras vänskap utvecklades till kärlek, och de har varit tillsammans sedan tonåren. Idag är de gifta och har två barn tillsammans, Mason och Nellie.

Efter att ha bott i länder som Storbritannien, Spanien och Tyskland, flyttade paret tillbaka till Sverige i maj 2022 när John Guidetti skrev på för AIK.

De bosatte sig i en lyxvilla i Nacka, belägen endast 70 meter från vattnet med en sluttande tomt ner mot Skurusundet. Villan, som har flera våningar, en vinkällare, en pool i söderläge, och ett master bedroom med sjöutsikt, kostade dem 31 000 000 kronor.

Men det är inte bara deras hem som har en imponerande prislapp.

I podden "Högt i tak", som Sanna driver tillsammans med Rosanna Charles, avslöjade hon nyligen vad deras bröllop kostade. Trots att de initialt hade planerat att spendera 500.000 kronor, landade slutsumman på en och en halv miljon kronor.

En stor del av kostnaden gick till att boka artister för att underhålla gästerna.

Sanna och Johns bröllop var en kärleksfull och minnesvärd händelse, men det var också en påminnelse om att kärlek kan ha en stor prislapp. Men för Sanna och John, verkar det som att det var värt varenda krona.

Vad tycker du om kostnaden för Sanna och Johns bröllop?