Stor överraskning till kronprinsessan Victoria

Skriven av Henrik R

47 veckor sedan

|

14/07/2023
Stor överraskning till kronprinsessan Victoria.

Den andra dagen av Solliden sessions är över, och det var med bravur som Niklas Strömstedt avslutade kvällen. Men det var en sak som väckte många frågor under konserten - drottningens stol bredvid kungen var tom. Drottningen brukar ofta följa med på sådana evenemang, och likaså var Madeleine och Chris också borta.

Svaret på mysteriet kom från hovets informationssekreterare Ulrika Näsholm: "Drottningen och prinsessan Madeleine var på Solliden tillsammans med barnbarnen/barnen", skrev hon i ett sms till Svensk Damtidning.

Men Victoria verkade inte trumpen för det. Hon satt gladeligen och sjöng med till musiken – och efteråt kunde kronprinsessan ses prata med artisten. Under deras möte, som även innefattade kungen, Daniel, Carl Philip och Sofia, gav Niklas Strömstedt en bukett blommor i födelsedagspresent till Victoria.

När det var dags för kungafamiljen att lämna området, började några röster längre bort plötsligt sjunga "Ja må hon leva" till Victoria – som först såg förvirrad ut innan hon tacksamt ler och vinkar. Vad var det för överraskning? Klicka här för att se när Victoria mottar sin födelsedagsöverraskning.

Se överraskningen här.