Stora Lyckönskningar: Se när Eva skrapar fram otroliga vinsten för sin dotter – Glädjefyllda tårar när den magiska summan avslöjas

Skriven av Henrik R

49 veckor sedan

|

30/06/2023
Eva skrapar fram otroliga vinsten för sin dotter.

Förväntningarna var höga när Eva från Norrtälje satt vid det mytomspunna trissbordet i Nyhetsmorgon på nationaldagen. Hon var nervös men redo att skrapa fram storvinsten på den trisslott hon gett till sin dotter.

"Det känns bra men nervöst", säger Eva inför skrapet.

Eva och dottern hade tillsammans bestämt sitt "turnummer". Det skulle vara nummer 13 på lotten som skulle skrapas, ett val som programledaren Martin Järborg ironiskt kommenterar som "klassiskt turnummer".

När det var dags att börja skrapa visade det sig tidigt att det var en miljonvinst på lotten. Med bara de sista numren kvar stod det klart att vinsten åtminstone skulle vara högre än 100.000 kronor.

Och så skrapade Eva fram det sista numret - vinsten landade på 250.000 kronor. Det var ingen toppvinst, men det kunde också ha slutat sämre.

Det var tydligt att Eva var märkbart rörd och tagen av vinsten hon precis skrapat fram. Lyckan spred sig snabbt i studion och Soraya Lavasani gav Eva en kram och utbrast: "Du får en nationaldagskram!"

Martin Järborg skämtade om att dottern nu åtminstone får bjuda på fika.

"Ja det tror jag med", säger en lycklig Eva.

Att ge sin dotter en trisslott och sedan få skrapa fram vinsten åt henne är verkligen något speciellt. Detta är en nationaldag som Eva och hennes dotter säkert kommer att minnas. Grattis till vinsten!