Stort grattis: Efter makalösa vinsten på Triss – Michael planerar otrolig överraskning för sin son

Skriven av Henrik R

46 veckor sedan

|

30/06/2023
Ett besök på TV4 Nyhetsmorgon för att skrapa Triss resulterade i en oväntad överraskning för Michael från Hedesunda. Han avslöjar nu sina storslagna planer för vinstpengarna.

Michael hade under ett decennium haft en prenumeration på Triss, ett roligt inslag han och hans mamma startade för skojs skull. Att skrapa lotterna blev en rutin, och förhoppningen om den stora vinsten var alltid närvarande.

Detta ändrades dock i mars då Michael fick syn på tre TV-symboler på sin Trisslott. Chockad och överraskad berättar han för Svenska spel att han hade svårt att hitta orden för känslan, och tanken som slog honom var ”vad gör jag nu”.

Nästa steg för Michael var att bege sig till Nyhetsmorgonstudion på TV4 för att skrapa sin vinnande lott i direktsändning. Här lyckades han skrapa fram den fantastiska vinstsumman på en kvarts miljon kronor.

Med dessa pengar i fickan har Michael stora planer. Han vill använda delar av vinsten för att renovera hemma, inklusive installationen av solceller. Men utöver detta, har Michael också en mycket speciell plan för sin son.

"Jag vill skämma bort sonen och fixa till i huset. Nytt kök och solceller står högt upp på listan," berättar den glada vinnaren.

Denna otroliga vinst ger honom nu möjligheten att förverkliga dessa planer.