Sundsvallsbon Gerd skrapar fram storvinst på Triss i Nyhetsmorgon - nu väntar drömresan

Skriven av Henrik R

44 veckor sedan

|

13/07/2023
Sundsvallsbon Gerd skrapar fram storvinst på Triss

Gerd från Sundsvall hade en minnesvärd torsdag som TV-Trissvinnare i TV4 Nyhetsmorgon. Efter att ha skrapat fram en betydande vinst, har hon redan en klar vision om hur pengarna ska användas.

Gerd har länge drömt om att hyra en husbil och resa genom Norge. Nu, tack vare sin Trissvinst, kan den drömmen bli verklighet. "Jag har aldrig riktigt varit i Norge, mer än bara precis vid gränsen. Jag har sett så mycket bilder därifrån och det är så vackert," säger Gerd drömskt.

Det var för två månader sedan som Gerd skrapade fram tre tv-rutor på en Trisslott köpt hos Ica Maxi Stormarknad i Sundsvall. Nu, efter att ha skrapat fram sin vinst i direktsänd morgon-tv, är hon mer än nöjd med resultatet. "100 000 kronor är en bra utdelning på 30 kronor. Det är jag hur nöjd som helst med," säger vinnaren.

Gerd och hennes make Lennart firar nästa vecka 55 år som gifta. Lennart var med på plats i studion och gav sitt stöd till hustrun under den spännande morgonen.

Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var med Sundsvallsparet under Trissmorgonen på TV4. "Gerd är tredje Sundsvallsbon i år att skrapa Triss i Nyhetsmorgon. Kul att hon har en så tydlig idé om vad vinsten ska gå till, det är det inte alla som har. Det låter som de har en fantastisk resa framför sig," säger han.

Vad tycker du om Gerds vinst och hennes planer för pengarna? Dela gärna dina tankar!