9 äckliga saker som alla kvinnor gör och - låtsas som att vi inte gör

Skriven av Johanna Frid

46 veckor sedan

|

22/07/2023
Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu ska sanningen fram. Kvinnor är inte så förtjusande som vi hittills har fått männen att tro.

Kvinnor är feminina, rena, hygieniskt medvetna och energiska. Hela tiden.

Så vill vi i alla få det att se ut.

Men nu menar Annie Mischler som bloggar för Thought Catalog att sanningen ska fram.

Därför listar hon nio snuskiga punkter och avslöjar kvinnors sanna, äckliga natur.

Så: ursäkta alla kvinnor.

Och killar: läs inte vidare om du har en kvinna i ditt liv som du betraktar som perfekt – och gärna vill fortsätta betrakta som det.

1. Alla tjejer bajsar

Vi börjar med att få det sagt: ALLA MÄNNISKOR SKITER. Så om vi utgår ifrån att kvinnor faller in under kategorin ”alla människor” så betyder det att, japp, vi kvinnor bajsar också. Och vi älskar det. Lev med det.

2. Kvinnor hatar också att raka sig.

Om vi har på oss byxor idag kan du vara nästan helt säker på att vi inte rakade oss igår. Eller dagen innan det. Troligtvis har vi inte rakat oss på hela veckan. För lata för att raka oss under armarna? Det är därför det finns långärmat.

3. Vi petar oss också i näsan.

Och vi gör det ofta, kan jag lägga till. Ofta händer det när vi kör bil.

4. Vi tvättar sällan våra behåar.

Vi har gått runt i samma behå… i obestämbart, obeskrivligt långt tid. Logiken fungerar såhär: jag har inte svettats idag, så det finns ingen anledning att ta på en ny behå imorgon. Upprepa. Upprepa. Upprepa. Gränsen är inte nådd än.

5. Vi blir väldigt kreativa när vi har mens.

Vi har varit tvungna att vika ihop toalettpapper och lägga det i trosorna när vi plötsligt märker att vi blöder. Extra äcklighetspoäng till dig som har gått runt så en hel dag för att du varit för upptagen med jobb eller skola.

Bara erkänn – du har gjort det.

6. Vi kissar i duschen.

Är det äckligt eller bara en annan väg ner i avloppet? Det bestämmer du själv.

7. Vi blöder i våra underkläder.

Det finns helt enkelt så mångs mensrelaterade sanningar om kvinnor att … ja. Och det här kan inte utelämnas. Ja. Vi blöder i underkläderna. Mycket. Och så tvättar vi dem i handfatet. Och glömmer tvätten i handfatet när vi går ut på morgonen.  Och oroar oss hela dagen över att en gäst ska gå in på toaletten och se underkläderna. Men vi lär aldrig av våra misstag, så det kommer ske cirka sju gånger i livet: att gästerna kliver in till våra våta, blodiga trosor i handfatet.

8. Vi kan vänta länge med att tvätta håret.

Från och till är vår hygieniska standard tvivelaktig. Vi kan helt klart vänta fyra dagar med att tvätta håret. Istället använder vi torrschampo. Om vi inte känner att vi har tid att duscha så tvättar vi oss bara under armarna och sprutar på ett lager parfym över hela kroppen. Om vi inte har tid att tvätta ansiktet – eller rättare sagt, om vi är för lata för att göra det – så lägger vi bara ett nytt lager smink över gårdagens.

9. Vi går runt utan trosor på.

Ok, ALLA kvinnor gör det kanske inte. Och inte hela tiden. Ibland händer det på grund av en olycka. Andra gånger gör vi det med flit.