Har du ett ‘M’ i handflatan? Du kommer bli förvånad när du ser vad det betyder

Skriven av Johanna Frid

391 veckor sedan

|

16/11/2016
Har du eller din partner ett 'M' i handflatan? Foto: YouTube.
Har du eller din partner ett 'M' i handflatan? Foto: YouTube.
Det är bara speciella människor som har bokstaven M i handflatan.

Din handflata är fylld av alla möjliga linjer som bildar mönster och tecken. Medan vetenskapen hävdar att streckens utseende helt saknar betydelse anser handläsare att de berättar en hel del om handens ägare.

Särskilt de gamla egypterna vara anhängare av kiromanti, konsten att förutsäga en människas öde utifrån händernas form och särskilt linjerna i handflatan.

Men vad betyder egentligen strecken och linjerna i ens händer?

Newsner.com har gjort en guide som avslöjar hemligheterna bakom dina handlinjer - du ska titta i vänster handflata.

A. Livslinjen.

Foto: YouTube.

Denna linje handlar inte om hur gammal du blir utan mer om din hälsa. Om detta streck har en bred kurva är handens ägare inte särskilt mottaglig för sjukdom, och om strecket däremot är tunt eller kort har vederbörande större tendens att vara en magnet för sjukdomar. Om det finns ett brott på linjen eller en paus är det ett tecken på en förändring i din livsstil.

B. Huvudlinjen.

Foto: YouTube.

Om den här linjen är klar, djup och jämn kan du klappa dig själv på axeln - för det betyder att du är intelligent, realistiskt och har speciella talanger. Ju djupare din huvudlinje är desto bättre minne har du. Och om din livslinke är förbunden med din huvudlinje bör du vara en balanserad person.

C. Ödeslinjen.

Foto: YouTube.

Är ödeslinjen lång så kommer du uppleva succéer i livet, och du har varit målinriktad sedan barndomen. Men om linjen är kort eller djup styrs ditt liv av ödet eller slumpen. Skeva ödeslinjer betyder att ditt liv kommer ändra riktning en eller flera gånger.

D. Hjärtlinjen.

Foto: YouTube.

Här kan du få svar på frågor om ditt kärleksliv. Om ditt hjärta ofta blir krossat så rör din hjärtline förmodligen vid din livslinje. En bred och rak hjärtlinje vittnar om att du är i en bra relation och känner kärlek. Ju rödare och djupare denna linje är ju mer passionerad är du som person. Om du vill veta om du passar bra ihop med din partner ska du jämföra era hjärtlinjer. Om de påminner om varandra är ni en bra match.

Ett ‘M’ i handflatan.

Foto: YouTube.

Det är inte så dumt att vara innehavare av bokstaven M när den är sammansatt av livs-, hjärt- och huvudlinje. M-människorna är speciella och har stora talanger, som att kunna skilja riktigt från fel. Kreativitet och lösningar är också förmågor som dessa personer besitter. Särskilt förr i tiden trodde man att M-människor skulle uträtta stora saker vi världen.