Kontroversiell duschvanor delar vattnen: 'Jag trodde det var vanligt'

Skriven av Henrik R

47 veckor sedan

|

03/07/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinna hamnade i en obekväm situation när hon avslöjade en duschvanor på ett internetforum och upptäckte att hon var den enda som trodde att alla gjorde det.

Det finns saker man kanske bara borde hålla för sig själv. En engelsk kvinna har upptäckt det efter att ha blivit impopulär på ett internetforum för att avslöja en vana som hon trodde var oskyldig. Det rapporterar Mirror.

Allt började när kvinnan av misstag avslöjade sin 'hemlighet' för sin man, som omedelbart tyckte det var obehagligt.

Kvinnan berättade att hon ofta kissade i duschen när hon ändå tog ett bad, vilket hennes man inte alls tyckte var acceptabelt.

Efter en lång diskussion bestämde kvinnan att gå till Mumsnet, Englands mest populära webbplats för föräldrar, för att bevisa för sin man att det var helt normalt.

Här skapade hon en debatttråd med rubriken: 'När man tycker det är okej att kissa i badet.'

I sitt inlägg skrev hon följande:

"Min älskade man tycker det är obehagligt. Jag tycker det är okej. Det varma vattnet gör att jag behöver kissa, och jag vill inte kliva ut, översvämma golvet, torka mig osv. Det är bra för miljön eftersom jag undviker att spola, och vattnet sköljer bort kissan - och det är bara kiss. Jag trodde att alla gjorde det."

Det dröjde inte länge innan de första användarna på den populära webbplatsen kastade sig in i debatten, och kvinnan var tvungen att snabbt erkänna att inte alla kissar i badet.

"Nej. Det är en äcklig vana. Jag skulle inte vara imponerad om min man gjorde detsamma," löd svaret till kvinnan, och andra fann också duschvanan avstötande.

"Varför kan du inte bara kissa innan du duschar? Ursäkta, men jag tycker att det är äckligt!"

Snart ledde kvinnans debattinlägg till en vild debatt, och oavsett om man var för eller emot hade alla en tydlig åsikt om att kissa i duschen.

"Jag kan alltid känna när någon kissar i duschen. Deras dusch och badrum tenderar att lukta urin på samma sätt som en pissoar - ursäkta, men det är sant. Den enda platsen urin hör hemma är på toaletten," lät det argt från en användare.

Under tiden fick kvinnan också stöd från flera användare som inte ansåg att det var något fel med att kissa i duschen då och då, och de medgav att de själva gjorde det.

Hur som helst kommer kvinnan förmodligen att hålla tillbaka med att dela sina badvanor i framtiden.