Linda hävdar att hon är gravid i femtonde månaden: Läkarna pekar på en annan orsak till den växande magen

Skriven av Henrik R

43 veckor sedan

|

29/07/2023
Linda Reeves. Foto: Facebook.
Linda Reeves. Foto: Facebook.
Hon har nio barn, så hon borde veta vad hon talar om.

En 50-årig brittisk kvinna är övertygad om att hon har gått sex ånader över tiden med sin baby och alltså är gravid i femtonde månaden. Men hennes otroliga påstående stöter på en del motstånd från läkarna hon har träffat. Det skriver brittiska The Sun

Linda Reeves, niobarnsmor och kommunalråd i området Bletchley och Fenny Stratford norr om London, har länge lagt märke till liv i sin växande mage, och nyligen hörde hon barnets hjärtljud, berättar huvudpersonen. 

Under det senaste året har Linda Reeves varit på fem ultraljud, men ingen av dessa har visat tecken på graviditet. Därför tror den 50-åriga kvinnan att hon är gravid utanför livmodern. 

- Jag har haft alla symtom på graviditet - illamående på morgonen, ryggsmärtor och trötthet, och jag är helt säker på att det är en bebis där inne, men att den växer på fel ställe. Det säger Linda Reeves som även påpekar att hon efter nio barn vet allt om hur det känns att vara gravid. 

Läkarna Linda har träffat är ense om att hon inte väntar barn - flera har nämt att hennes stora mage är ett resultat av överätning. 

Folk på gatan frågar ofta Linda Reeves när hon ska föda och pekar på hennes stora mage. 

- När jag berättar för folk att jag har varit gravid i 15 månader tror de inte på det, säger hon. 

Linda Reeves har länge kämpat för att få en CT-scanning för att få reda på vadd et är som växer inuti henne. Om det inte är ett foster är den 50-åriga mamman rädd för att hon är allvarligt sjuk i t ex cancer. 

- Läkarna har föreslagit att det rör sig om mentala problem och att det är en fantomgraviditet jag upplever. De ger mig antidepressiva men jag slängde recepten, förklarar den frustrerade Linda Reeves.