Kristian Luuk avslöjar ny kärleksrelation efter skilsmässan

03/10/2023 13:20

Ida Hansson

Nöje
Foto: Wikipedia Commons
Foto: Wikipedia Commons
Kristian Luuk var tidigare gift med TV-profilen Carina Berg.

Mest läst idag

TV-profilen Kristian Luuk, 57, verkar ha hittat kärleken på nytt. Detta avslöjade han nyligen i radioprogrammet "Eftermiddag med P3".

Luuk, som är aktuell med programmet "Min Sanning" och snart återvänder med "På spåret", delade att han har varit i en relation i ungefär ett år.

Vem den nya partnern är håller Luuk dock för sig själv. I samma intervju fick han även svara på lite mer udda frågor om sitt kärleksliv.

Bland annat om det vore en dealbreaker att behöva se sin partner djupt i ögonen och fråga "Vart är vi på väg?" varje gång de skulle någonstans.

"Det är ingen dealbreaker, jag gör det gärna," svarade Luuk skämtsamt.

Programledaren tillade också att han inte skulle ha något emot att ha en mås som husdjur och att han uppskattar en partner som är öppen för galna idéer.

"Jag är ganska inrutad och fyrkantig själv, så jag mår bra av en kvinna som inte är det," förklarade han i programmet.

Men det finns gränser. Om hans partner skulle vilja ha en polygam relation med en annan programledare, Rickard Olsson, skulle det vara en dealbreaker.

"Jag har verkligen ingenting emot Rickard Olsson, men det är en dealbreaker," avslöjade Luuk.

Kristian Luuk var tidigare gift med Carina Berg, och paret gick skilda vägar 2016. "Vi är fortfarande väldigt goda vänner," skrev de i ett gemensamt uttalande på Instagram vid den tiden.

Carina Berg gifte om sig 2018 med det tidigare fotbollsproffset Erik Berg.