63-årig mormor väntar barn med sin 26-åriga man: Delar med sig av sitt förhållande på OnlyFans

Johanna Ekman

4 veckor sedan

|

13/06/2024
Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Paret ser fram emot barnets ankomst strax efter jul.

Cheryl McCain, 63 år och redan mamma till sju samt mormor till 17, förbereder sig för att välkomna sitt åttonde barn tillsammans med sin 26-åriga make, Quran.

Trots den stora åldersskillnaden och extern kritik, är paret fast beslutet att utöka familjen.

Cheryl, vars egen mamma levde tills hon var över 100 år gammal, har bemött kritiker som tvivlar på hennes förmåga att se sitt barn växa upp:

"Folk säger att jag kanske inte kommer att leva för att se vårt barn fylla 18, men ingen är garanterad att se ett barn växa upp till 18 när de blir förälder. Ingen vet vad som kommer att hända i framtiden – oavsett ålder," säger hon i en intervju med DailyStar.

Efter att ha träffat Quran på bensinstationen där hon jobbade som kassörska, utvecklades deras relation långsamt. "Efter att vi första gången hade sex, erkände Quran att han varit oskuld. Jag var förvånad, men han sa att han hade väntat på rätt person, vilket fick mig att känna mig så speciell," delade Cheryl med sig till Closer magazine.

Paret gifte sig i september 2021 och började snart planera för att skaffa barn. De valde att använda en surrogatmamma, vilket komplicerade processen något.

"Vi älskade vanligtvis varje natt, ibland två gånger, men eftersom min make behövde spara sitt spermie, hade vi inte sex lika ofta," förklarade Cheryl. Denna förändring ledde till stress och brist på intimitet, vilket påverkade deras äktenskap.

Att hitta en lämplig surrogatmamma var inte heller lätt, då vissa bara var ute efter pengar. Trots detta och den kritik de mottagit online, där paret delar sitt liv via Instagram och Qurans OnlyFans-sida, ser paret fram emot barnets ankomst strax efter jul.

Även om inte alla är entusiastiska—sex av Cheryls sju barn vägrar nu att prata med henne—är paret glada över att få sitt barn, vilket de ser som en utökning av deras kärlek och gemenskap.