Camilla Läckberg avslöjar den enorma responsen efter sitt sommarprat: 'Så mycket smärta som kommit till mig

Skriven av Henrik R

47 veckor sedan

|

16/07/2023
Camilla Läckberg avslöjar den enorma responsen efter sitt sommarprat: 'Så mycket smärta som kommit till mig.

Camilla Läckbergs sommarprat har skapat stora rubriker och nu delar författaren med sig av den enorma respons hon har fått. Många har känt igen sig i det hon berättade och har delat med sig av sina egna erfarenheter.

I sitt sommarprat delade Läckberg med sig av de inre demoner hon har burit på hela sitt liv, som har berättat för henne att hon inte är tillräckligt bra baserat på hennes vikt och utseende. Hon berättade att hon har bantat sedan hon var elva år gammal och att hon har provat varje diet som finns.

Läckberg gästade nyligen TV-programmet TILDE och berättade om den enorma respons hon har fått på sitt sommarprat. Tusentals människor har skickat meddelanden till henne och många känner igen sig i det hon har berättat.

"Det gjorde ont att prata in det, men det har absurt nog efteråt lyft bort väldigt mycket av det som gjorde ont", sa Läckberg i programmet.

Men att ta del av andras berättelser har också inneburit att ta del av deras smärta. "Det är också väldigt sorgligt, så mycket smärta som kommit till mig. Det är så många berättelser om jobbintervjuer man inte gått på för att man inte känt sig fin nog, det är dejter man inte gått på, chanser man inte tagit", sa hon.

Läckbergs make, Simon Sköld, var också gäst i programmet och berättade om hur han stöttar sin fru. "Det är något jag tycker är jättejobbigt att hon behöver leva med. Jag tycker hon är fantastiskt vacker. Under hela vårt förhållande har du gått både upp och ner i vikt, och som du sa förut – du var ju inte som lyckligast när du var som smalast. Det hade egentligen ingenting med varandra att göra", sa Sköld.