Elisabeth Andreassen tvingas avbryta Lotta på Liseberg – röstproblem hindrar uppträdandet

Henrik R

53 veckor sedan

|

17/07/2023
Elisabeth Andreassen tvingas avbryta Lotta på Liseberg.

Det var tänkt att den folkkära artisten Elisabeth "Bettan" Andreassen skulle gästa Lotta Engbergs populära program "Lotta på Liseberg". Men nu kommer tråkiga nyheter. Bettan har tappat rösten och tvingas ställa in sitt framträdande.

En oväntad vändning

Lotta på Liseberg är ett älskat sommarprogram som varje vecka bjuder på en rad olika artister på Lisebergsscenen. I kvällens avsnitt skulle Lotta Engberg få sällskap av sin parhäst Elisabeth "Bettan" Andreassen. Men bara timmar innan programmet meddelade TV4 att Bettan tvingas ställa in.

En hälsning från Bettan

I ett pressmeddelande från TV4 förklarar Bettan varför hon tvingas hoppa av sitt framträdande i sista sekund. "Tråkigt nog så kommer jag inte sjunga i kväll, jag har tappat rösten och jag kommer inte att kunna sjunga de låtarna vi hade valt ut. Men jag vet att det kommer vara en magisk sommarkväll ändå och jag ser fram emot att möta Lisebergpubliken en annan gång", säger Bettan.

Lotta Engbergs reaktion

Lotta Engberg uttrycker sin sorg över att Bettan inte kommer att kunna vara med henne på scenen under kvällens program. "Jag kommer självklart att sakna min fina Bettan", säger Lotta Engberg. Men hon välkomnar också ersättaren Adrian Macéus med öppna armar.

"Jag träffade Adrian när han var med i Billy Elliot för fem år sedan och redan då begrep jag att den här killen kommer bli något stort. Han är så välkommen till Liseberg!"

En ny stjärna kliver fram

Adrian Macéus kommer att ersätta Bettan i kvällens Lotta på Liseberg. Detta blir hans första gång på Lisebergsscenen. Adrian uttrycker sin entusiasm över att få delta i programmet. "Känns såklart jätteroligt!! Lite nervöst och ingen reptid med det är bara att köra och ha kul!!", skriver Adrian i ett privat meddelande till Hänt.