En kvarts miljon rikare – Tommy och Anette från Landsbro firar storvinst på Triss

Skriven av Henrik R

Tommy och Anette från Landsbro firar storvinst på Triss.

Tommy och hans mamma Anette från Landsbro har fått en oförglömlig start på sommaren. De gästade Trisskrapet i TV4 Nyhetsmorgon och skrapade fram en vinst på en kvarts miljon kronor. Nu väntar en guldkantad semester och husrenovering.

En tradition som lönade sig

Tommy och Anette har en tradition att varje månad ses och skrapa några Trisslotter. Tidigare i år hade de samlat ihop så pass många vinster att de kunde växlas in mot 15 nya Trisslotter. En av dessa visade sig vara extra speciell. "Det var smått overkligt att se de tre tv-symbolerna. Innerst inne så hoppas man att kunna vinna men när det väl händer så tror man inte att det är sant", berättar Anette skrattandes.

En oförglömlig morgon på TV4

Tv-symbolerna gav Tommy och Anette chansen att skrapa Triss i direktsänd tv. Med mamma som stöd bakom kulisserna skrapade Tommy fram en vinst på 250 000 kronor som delas rakt av. "Semestern kunde inte ha börjat bättre! Vi har redan en resa inplanerad med husvagnen och med den här vinsten kan vi unna oss extra lyx under ledigheten", berättar Tommy.

En vinst som förändrar livet

Förutom en lyxig semester, planerar Anette att använda en del av vinsten till att renovera huset. Hon är också en stor hundälskare och vill skänka en del av vinsten till en välgörenhetsorganisation som tar hand om hundar.

En lycklig vinnare

Liv Ceder, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var på plats för att gratulera vinnarna. "Tommy är årets första vinnare från Landsbro som skrapat Triss i direktsänd tv. Jönköpings län har däremot haft hela fem vinnare som skrapat Triss i TV4 Nyhetsmorgon 2023", säger Liv Ceder.