Gotlänningen Michael skrapar fram en halv miljon på triss i TV4 nyhetsmorgon

Skriven av Henrik R

49 veckor sedan

|

06/07/2023
Gotlänningen Michael Skrapar Fram en Halv Miljon på Triss i TV4 Nyhetsmorgon

Gotlänningen Michael blev Gotlands första TV-Trissvinnare för året när han skrapade fram en storvinst på en halv miljon kronor i TV4 Nyhetsmorgon. 'Det här är något inte alla får uppleva', säger Michael, som köpte lotterna när han var ute för att handla ingredienser till en smoothie till barnen.

En av lotterna visade tre tv-symboler, vilket tog honom till TV4 Nyhetsmorgon. 'Det kändes magiskt och overkligt! Bara att få skrapa fram det tre tv symbolerna var en upplevelse', säger han.

Under onsdagsmorgonen, tillsammans med sin sambo Johanna, skrapade Michael fram en vinst på 500 000 kronor. De har ännu inte bestämt vad de ska använda pengarna till, men de funderar på att bygga en pool eller ett utekök.

'Vi funderar på att bygga pool eller ett utekök, det har ännu inte diskuteras klart. Jag tycker allt runtomkring är roligare än pengarna även om pengarna såklart är en bidragande faktor', berättar den glada vinnaren.

Liv Ceder, Vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var på plats när Gotlandsparet gästade TV4 Nyhetsmorgon. 'Det är alltid roligt att få dela denna speciella upplevelse med Trissvinnarna. Michael är Gotlands första vinnare att skrapa Triss i tv', säger Ceder.

Lotten som tog Michael till Nyhetsmorgon var inköpt på ICA Nära Vibble. Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel. Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.